Nyheder29. september 2018

Har ikke betalt nok skat: Sarah Grünewald er gået personligt konkurs

”Vild med dans”-værtinden Sarah Grünewald er gået personligt konkurs. Hun fortæller selv, at konkursen er kommet, efter at hun i en periode har forsøgt at hjælpe sin familie økonomisk, og at hun dermed ikke har prioriteret at betale de penge, hun skulle til Skat
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sarah-grunewald22082017_0.jpg
 Foto: Aller Media

Vi kender hende som den altid smilende og lattermilde ”Vild med dans”-værtinde, der fredag efter fredag guider os sikkert og professionelt igennem ”Vild med dans”.

Men udenfor skærmen er smilet formentlig ikke lige så stort hos TV-værtinde Sarah Grünewald.

Den 34-årige vært er nemlig gået personlig konkurs, og hendes virksomhed Green Forest Productions er taget under konkursbehandling i Sø- og Handelsretten.

Det skriver Finans.

Green Forest Production er en enkeltmandsvirksomhed, og derfor hæfter Sarah Grünewald personligt for gælden i virksomheden.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/christiane_og_sarah.jpg
 (Foto: Mikkel Tjellesen/TV2)

I år er Sarah Grünewald og Christiane Schaumburg-Müller værter på "Vild med dans". Foto: Aller Media

Til Finans fortæller Sarah Grünewald selv, hvordan hun er endt med at gå personlig konkurs:

- Jeg har over en længere årrække hjulpet min familie økonomisk og har bl.a. uden held forsøgt at forhindre, at mit barndomshjem skulle ende på tvangsauktion. Det har betydet, at jeg ikke har prioriteret at betale de penge, jeg skulle til Skat. Det er jeg rigtigt ked af og mærker konsekvensen af nu, siger Sarah Grünewald til Finans.

Green Forest Productions blev stiftet i 2013.

Da virksomheden, der beskriver sig selv som ”produktion af tv-programmer”, er en enkeltmandsvirksomhed, offentliggør den ikke regnskaber.

Sponsoreret indhold