Nyheder27. juli 2014

Så mange fester til Grøn Koncert

Sommer-koncerten slår publikumsrekord i år
Publikum vremlede til Grøn Koncert i år trods sommerheden
Publikum vremlede til Grøn Koncert i år trods sommerheden
 Foto: Grøn Koncert/Jacob BoserupSolen har slikket på os hver eneste dag de seneste fjorten dage, men alligevel har 175.500 af os haft overskud til at forlade skyggen under haveparasollen og tage til Grøn Koncert.

Og faktisk har der været så godt vejr, at Grøn Koncert for første gang i historien kunne melde om 0 mm regn under koncertrækken.

Tuborg og Muskelsvindfonden glæder sig over fremmødet og til et betragteligt overskud til Muskelsvindfondens arbejde med at skabe 'Plads til Forskelle' i samfundet.

Under overskriften 'det mangfoldige møde' har Grøn Koncert for 32. gang rejst rundt i landet de sidste to uger. Mødet har gennemsyret Grøn Koncert oplevelsen fra mangfoldigheden på pladsen, over fyren i kørestol, der skænker øl, til de unikke mash-ups, som Grøn Koncert kunne præsentere her i 2014.

LÆS OGSÅ: Shaka Loveless: Det laver vi bag scenen på Grøn Koncert

LÆS OGSÅ: Mads Langer på Grøn Koncert: En drengedrøm at spille med Tim Christensen

175.500 publikummer valfartede til Grøn Koncert mens varmebølgen lagde sig tungt over landet. I Aarhus kunne man melde om publikumsrekord på 34.000 og Valbyparken blev for sjette år i træk udsolgt.

Her valgte Tuborg og Muskelsvindfonden dog i dag at lukke salget på de 37.000 koncertgængere - trods en kapacitet på 40.000 - for at sikre at alle københavnere fik en god fest i det varme vejr.

Muskelsvindfondens direktør ser frem til at bruge årets overskud, der ser positivt ud, men ikke er endeligt opgjort, på indsatser indenfor for inklusion i folkeskolen, beskæftigelsesprojekter der styrker det mangfoldige arbejdsmarked og idræt med plads til forskelle.

- At så mange frivillige, gæster og artister støtter op om vores arbejde for at styrke mennesker med handicap og nedbryde fordomme skaber glæde langt ind i vores organisation, siger direktør i Muskelsvindfonden Henrik Ib Jørgensen.

Sponsoreret indhold