Se billederne: Så lykkelige var Medina og Mikkel

Mikkel og Medina - billeder fra deres forhold

De overdyngede hinanden med kys og kærtegn, men nu har Medina og Mikkel valgt at gå hver til sit. Parret afslørede det overraskende brud i nærmeste identiske opdateringer på deres Instagram-profiler sent søndag aften.

- Mikkel og jeg har besluttet, at vore veje skal skilles. Jeg elsker ham af hele mit hjerte, og vi vil altid være en del af hinandens liv, skrev Medina på sin Instagram-profil, og den samme formulering valgte Mikkel at bruge, da han også fortalte om bruddet på sin Instragram-profil.

Det er ellers ikke mere end en måned siden, at Mikkel sidst viste sin kærlighed til popsangerinden. Her lagde han stolt et topløst billede af Medina på de sociale medier – og der var bestemt også kærlighed i luften, da Mikkel og Medina ankom hånd i hånd til Dansk Design på Statens Museum for Kunst tilbage i oktober.

Men nu er kærligheden altså brast.

I galleriet øverst i denne artikel kan du se eller gense en masse billeder af Mikkel og Medina, mens kærligheden mellem dem blomstrede. Du kan blandt andet se billeder af det forelskede par, da de var på en romantisk ferie til Tyrkiet.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close