Forholdet er slut Medina og Mikkel går fra hinanden

Medina, 33, ligner altid en drøm på den røde løber.. Og det pyntede altid, når hun havde 23-årige Mikkel ved sin side. Foto: Dan Mariegaard

Medina, 33, ligner altid en drøm på den røde løber.. Og det pyntede altid, når hun havde 23-årige Mikkel ved sin side. Foto: Dan Mariegaard

Dan Mariegaard

Vi har valgt at gå hvert til sit. Jeg elsker ham med hele mit hjerte, og vi vil altid være en del af hinandens liv.

Sådan skrev Medina, 32, på sin Instagram sent søndag, og kort efter skrev Mikkel, 24, det samme.

Det kommer som et lyn fra en klar himmel - Medina og Mikkel har dannet par siden 2014, og var rasende forelsket. Medina har flere gange sagt, at hun aldrig havde været så forelsket:

- Mikkel har givet mig en diamantring. Jeg har ikke haft den af, siden jeg fik den. Men den bedste gave er at have fået Mikkel. Han giver mig overskud. Jeg har aldrig haft en kæreste før, der gav mig overskud, aldrig. Han er det menneske, jeg har haft brug for i mit liv, sagde hun til Berlingske i juli måned.

Tit og ofte har parret delt billederne af hinanden på nettet. Taget med hinanden på arbejdsferier og vilde luksusferier. Parret havde smag for det samme. Men måske var det alderen, der spillede ind til sidst. Medina udtalte til SE og HØR i maj, at hun var klar til børn:

- Jeg er jo i en alder, hvor alle mine veninder efterhånden får børn. Jeg elsker børn - og jo, selvfølgeligskal vi også have børn, sagde hun.

Men spørgsmålet er, om Mikkel var klar til det. 

I hvert fald er parret nu en saga blot.

LÆS MEGET MERE OM BRUDDET I SE OG HØR, ONSDAG!

 

 

    Find din favorit kendis her:

    Udvalgt til dig
    Fra forsiden
    Close