Nyheder8. februar 2013

Numse-Rasmus: Fri for kønssygdomme

Den gæve nordjyde er endelig sluppet af med sine skavanker
De nedre regioner har aldrig haft det bedre - nu er Numse-Rasmus klar til at date
De nedre regioner har aldrig haft det bedre - nu er Numse-Rasmus klar til at date
 Foto: SBS TVI flere afsnit af "Singleliv" har man kunne følge med i Numse-Rasmus og hans kamp mod diverse kønssygdomme.

Først blev singlefyren ramt af herpes og bagefter fik han en omgang klamydia.

Hans åbenhed omkring sygdommene i de nedre regioner har ikke ligefrem tiltrukket damerne - specielt ikke bloggeren Bitterfissen, som Numse-Rasmus i øjeblikket har sat alle sejl ind på at komme på date med.

Numse-Rasmus: Vil på date med Bitterfissen

Han har fundet hendes profil på dating.dk, og som seoghør.dk tidligere har skrevet, har han ikke haft held med sine tilnærmelser.

Det stopper dog ikke singlefyren.

På trods af en iskold afvisning fra Bitterfissen, har Rasmus ikke tænkt sig at give op.

- Jo flere afvisninger du får, jo mere ligeglad bliver du. På et eller andet tidspunkt, er der en, der bider på. Jeg tager aldrig et nej for et nej. Så finder jeg en anden måde at sælge min idé på, forklarer Rasmus til seoghør.dk.

Her er den seneste korrespondance imellem Numse-Rasmus og Bitterfissen:

Numse-Rasmus:
Kære smukke kvinde som oser af sex, nu er det sjove at du var under et match så ifølge dating.dk så skulle vi passe sammen, men du er jo ikke klar til og møde Danmarks sødeste single fyr Rasmus fra singleliv, come to daddy og lad os tage en date samme nede hos Carl Mar Møller og køre nøgen i gokart kom nu min skæppe skønne skøge jeg venter på dit svar og tager ikke et nej for et nej ;)

Bitterfissen:
Du har ret. Jeg er ikke klar. Det bliver jeg kraftedemig aldrig. Skal vi ikke aftale, du passer dine kønssygdomme, så passer jeg mine.

Numse-Rasmus:
Hvilken kønssygdomme render du rundt med da? I så fald så trækker jeg mig hvis du er over betændt med kønssygdomme, jeg fejler ikke noget, men ønsker dig god tur til lægen ;) Din frække tøs ;).

Numse-Rasmus: Jeg er forårskåd

Men på trods af, at han ikke længere er under angreb af de forskellige kønssygdomme bider Bitterfissen ikke på hans invitationer, og det er en skam, mener den numseglade nordjyde.

- Jeg tror vi kunne blive det perfekte par - årets par! Vi kunne tage i Fakta sammen og bagefter tage hjem og banke hinanden, griner "Singleliv"-stjernen.

Sponsoreret indhold