Så er det tid til at pudse danseskoene

Der er spænding i luften, inden morgendagens program, hvor et par desværre må forlade programmet.

Der er spænding i luften, inden morgendagens program, hvor et par desværre må forlade programmet.

Foto: Claus Poulsen11. sæson af "Vild med dans" er klar til at blive skudt i gang, og i kulisserne står 12 spændte og nervøse par klar til at vise danskerne og dommerne, hvad de kan på et dansegulv.

I aften kommer alle parene på gulvet, men det er kun de seks par, der skal danse sig til flest mulige point hos dommerne. De øvrige seks par kommer tilgengæld til at danse en fællessang, hvor Medina synger sin nye single "Giv slip".

Og hvad kan du så glæde dig til?

Vejrværten Sara Maria Franch-Mærkedahl og Silas Holst, politikeren Astrid Krag og Thomas Evers Poulsen og modekongen Erik Brandt og Vivi Siggaard kaster sig ud i en vals, mens skuespilleren Johannes Nymark og Claudia Rex, gymnasten Helge Vammen og Sofie Kruuse og skuespilleren Line Kruse og Michael Olesen prøver kræfter med en cha cha.

LÆS OGSÅ: Paprika Steen: Det frygter jeg mest

Det bliver komikeren Thomas Wivel og Katrine Bonde, badmintonspilleren Tine Baun og Frederik Nonnemann, skuespilleren Besir Zeciri og Mie Moltke, skuespilleren Paprika Steen og Mads Vad, skuespilleren Ditte Ylva Olsen og Morten Kjeldgaard samt rapperen Uso og Jenna Bagge, der skal danse til Medinas sang.

Klokken 20.00 bliver sæsonens første show sat i gang, og en ting er sikkert.. Alle 12 par går videre til næste fredag, hvor de sidste seks par skal danse, inden det bliver afgjort, hvem der, som det første par, skal forlade programmet.

LÆS OGSÅ: Medina er med i "Vild med dans"

LÆS OGSÅ: Så er alle parene klar til dans

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close