Nyheder8. september 2014

Medina er med i Vild med dans

Den danske pop-dronning er en del af efterårets premiereaften
Af af
Medina skal synge i fredagens åbningsshow til "Vild med dans".
Medina skal synge i fredagens åbningsshow til "Vild med dans".
 Foto: Thomas LaursenFredag er der premiere på den 11. sæson af TV2's populære underholdningsprogram 'Vild med dans', og her får Danmarks ukronede pop-dronning Medina lov at optræde med sin nye single 'Giv slip'.

Fredag er det kun seks af de tolv par, der skal forsøge at danse sig til flest mulige point fra dommerne. De sidste seks par skal dog også på dansegulvet i en fælles opvisningsdans, og her er det, at Medina kommer ind i billedet. Hun skal nemlig lægge stemme til fællesdansen. Det skriver tv2.dk.

Det bliver komikeren Thomas Wivel og Katrine Bonde, badmintonspilleren Tine Baun og Frederik Nonnemann, skuespilleren Besir Zeciri og Mie Moltke, skuespilleren Paprika Steen og Mads Vad, skuespilleren Ditte Ylva Olsen og Morten Kjeldgaard samt rapperen Uso og Jenna Bagge, der skal danse til Medinas sang.

Først på fredag bliver det afsløret, hvilke sange de seks andre par skal danse til og i hvilken rækkefølge de skal på gulvet. Derimod ligger det fast, hvad de skal danse.

Vejrværten Sara Maria Franch-Mærkedahl og Silas Holst, politikeren Astrid Krag og Thomas Evers Poulsen og modekongen Erik Brandt og Vivi Siggaard kaster sig ud i en vals, mens skuespilleren Johannes Nymark og Claudia Rex, gymnasten Helge Vammen og Sofie Kruuse og skuespilleren Line Kruse og Michael Olesen prøver kræfter med en cha cha.

Det er ikke første gang, Medina besøger "Vild med dans" studiet på Amager. Tilbage i 2012 var hun sammen med sine daværende svigerforældre i studiet for at støtte eks-kæresten Christopher, der optrådte med en sang.

LÆS OGSÅ: Så er alle parene klar til dans

LÆS OGSÅ: Det frygter Paprika Steen mestSponsoreret indhold