Nyheder 27. oktober 2015

I bage kage-humør? Så er denne konkurrence noget for dig

Sidste år løb den kreative kagemand Tobias Hamann med en sikker sejr i DRs succesprogram "Den Store Bagedyst" – nu udgiver han en kagebog fyldt med 72 indbydende opskrifter – du kan vinde et eksemplar af bogen lige her
TV 2 og Gyldendal

Er du vild med kager, og har du troligt fulgt med i DRs seersucces ”Den Store Bagedyst”? Ja, så kiggede du sikkert med sidste år, da den kreative kagemand Tobias Hamann løb med en sikker sejr.

Den unge fyr elsker kager – faktisk så meget at han i begyndelsen af november udgiver en bog fyldt med opskrifter på indbydende og utraditionelle kager.

- Mine kager skal bringe tanker frem hos folk – forestillinger og fantasier. Ligesom et kunstværk gør det. Kager er et udtryksform, og kager kan være spiseligt kunst. Kager er spiselige værker, skriver Tobias Hamann i forordet til ”Klassisk Tobias”, som bogen hedder.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

SE og HØR har fået fingre i tre eksemplarer af bogen, der udkommer fredag den 6. november, og du kan nu blive den heldige vinder af ét eksemplar.

Det eneste, du skal gøre, er at svare rigtigt på spørgsmålet og udfylde felterne. Så deltager du automatisk i konkurrencen, der løber til og med den 4. november.

Gyldendal

Tobias Hamanns nye bog er 189 sider og fyldt med gode opskrifter. Foto: Gyldendal

”Klassisk Tobias” indeholder opskrifter på simple kager med få ingredienser og mere komplekse og tidskrævende kager med mange forskellige ingredienser.

Tobias Hamann giver i ”Klassisk Tobias” hindbærsnitten en ansigtsløftning. Han laver spindelvæv af sukker til en kage, der ifølge kagekunstneren ligner noget, der har stået på et slot i 100 år. Tobias Hamann introducerer også pandekager fra Ukraine, som han lærte at lave på et madkursus i en postsovjetisk boligblok i Kiev og sesambolde fra Indonesien.

- Kagen blev min udtryksform. Min dagbog. Kagen er den måde, jeg fortæller på, forklarer Tobias Hamann.

Men ”Klassisk Tobias” er mere end kager. Der er et kapitel med brød, et kapitel med snacks plus kreative indslag til børnefødselsdagen; blandt andet at male med varm chokolade og efterfølgende spise det afkølede maleri.

Bogen udkommer fredag den 6. november.

Sponsoreret indhold