Nyheder9. oktober 2014

Godt nyt til de bage-glade: Ny sæson af Den Store Bagedyst

Læs her, hvordan du selv kommer med i bagekampen
Af af
Der kommer endnu en sæson bagedyst
Der kommer endnu en sæson bagedyst
 Foto: Conny Kaalund O'Carroll/DRPå onsdag sendes finaleafsnittet i DRs seersucces Den Store Bagedyst, og enten Tobias, Mette eller Kathja ender med at løbe med den fornemme titel som vinder af programmet.

De sidste otte onsdage har op mod én million danskere grint og grædt med de bageglade deltagere - og programmet har været så stor en succes, at DR lige nu er i gang med at lede efter deltagere til en ny sæson.

LÆS OGSÅ: Liva fra Den Store Bagedyst: Jeg var helt slidt ned

LÆS OGSÅ: Tobias fra Den Store Bagedyst: Jeg svømmer i tilbud

DRs hjemmeside kan man således læse, hvad der skal til for at gøre sig forhåbninger om at få lov til at svinge med kagerullen for rullende kameraer.

Det er blandt andet et krav, at du er fyldt 16 år, og at du aldrig har arbejdet fuld tid som bager, og som "amatørbager" må din hovedindkomst ikke stamme fra kommerciel bagning eller madlavning i et professionelt miljø.

I din ansøgning skal du også svare på en række blandede spørgsmål som 'Hvor ofte bager du?', 'Hvem har lært dig at bage', 'Hvad synes du er din største bedrift indtil nu?', 'Har du været dømt for kriminalitet?' og ' Hvad er din erfaring med: småkager, brød, tærter, konditorkager, kager?'

Kunne du tænke dig at komme med? Så kan du tilmelde dig her.

Sponsoreret indhold