Nyheder25. september 2014

Tobias fra Den Store Bagedyst: Jeg svømmer i tilbud

Alle vil have fingre i den populære kagemand
Af af
Alle er vilde med Tobias i Den Store Bagedyst
Alle er vilde med Tobias i Den Store Bagedyst
 Foto: Kirsten EllebækI går aftes imponerede han alle dommere og genvandt titlen som mesterbager med sin uortodokse russiske kage med kartofler, ingefær og rødbede. Men det er ikke kun i køkkenet i DR1-successen 'Den Store Bagedyst', at 25-årige Tobias Hagemann-Petersen er populær. Også uden for TV-skærmen er alle vilde med ham, afslører han over for BT:

- Det er alt fra folk, der vil have mig med ud til børnefødselsdage eller bage 'cigarer' til en mandeaften. Jeg havde sat mig for at svare alle, men det kan jeg slet ikke overskue, så jeg har uddelegeret det til Katrine (hans kæreste, red.), siger den unge kagemand til BT og uddyber:

- Det har været både dejligt og overvældende med den store interesse. Men hvis man ikke satser på at kunne leve af at lave kager, så kommer man heller ikke til det, siger kagemanden Tobias Hagemann-Petersen til BT.

I går aftes var temaet i det populære program "Hele Jorden rundt", og deltagerne skulle prøve kræfter med de udenlandske klassikere apple pie og cheesecake. Og dét blev en rutsjebanetur for flere af deltagerne - og specielt Liva. Hun nåede tudegrænsen med sin italienske dessert, der slet ikke lykkedes, og måtte derfor forlade programmet.

Og 25-årige Tobias Hagemann-Petersen genvendt i stedet titlen som mesterbager med sin vanvittige rødbedekage fra Rusland.

Sponsoreret indhold