Nyheder 24. februar 2015

Så du ”7-9-13” på DR1 i går? Nu er der baby-lykke i Holbæk

Se de søde billeder af Christina og Jespers lille søn
Af af
Christina og Jesper fra DRs dokumentarserie "7-9-13" er blevet forældre til en lille søn.
Christina og Jesper fra DRs dokumentarserie "7-9-13" er blevet forældre til en lille søn.
Foto: Plus Pictures

I går begyndte anden sæson af DRs dokumentarserie "7-9-13", hvor man følger fire nygifte par i deres hverdag, glæde og udfordringer. Ægteparret Christina og Jesper Møller Blaase fra Holbæk blev kærester for snart seks år siden, da han var hendes chef på et diskotek. De sidste fire år har parret prøvet at få et barn sammen - først på den helt naturlige måde og senere ved hjælp af fertilitetsbehandling.

LÆS OGSÅ: Sådan bliver anden sæson af "7-9-13"

I slutningen af gårsdagens program fik seerne lov til at være helt tæt på, da den nu 33-årige Christina og husbonden fik svar på hendes blodprøver, der viste, at de endelig skulle være forældre. Mens Christina med et stort smil snakkede i telefon med hospitalet, stod den 42-årige Jesper, der aldrig selv har haft den store drøm om at få børn, lettere betuttet på sidelinjen.

Men Jesper faldt alligevel hurtigt ind i sin nye rolle som farmand, da den lille Cornelius den 20. december 2014 kom til verden efter en hård fødsel, der endte med et kejsersnit.

LÆS OGSÅ: Stephanie fra "Årgang 0" har fået en kæreste

- De lagde ham over i en kuvøse, og han lå bare og skreg, og så kaldte en af sygeplejerskerne mig derover. De skulle stadig gøre alt muligt med ham, så jeg tænkte ikke, at der var noget, jeg kunne gøre, og hvad fanden skulle jeg sige til ham? Men jeg kom over og sagde: "Hej, lille ven", og så blev han helt stille med det samme. Det var ret stort. Det var der, jeg tænkte, at vi var blevet forældre, og at jeg var blevet far, lyder det fra den nybagte far, mens han kigger kærligt på sin lille søn.


Du kan følge med i Christina og Jespers liv i "7-9-13" på DR1 de næste tre mandage klokken 20.45.
Nåede du ikke at se det første afsnit af den nye sæson, eller vil du gerne se det igen, så kan du finde det her.


Du kan læse et større interview og se flere billeder af den lille familie i SE og HØR, der udkommer på torsdag.Der er kommet en lille ny beboer hjemme hos Christina og Jesper i Holbæk. (Foto: Mikael Rieck)
Selv om 42-årige Jesper aldrig har haft den store drøm om at blive far, har lille Cornelius på to måneder stjålet hans hjerte. (Foto: Mikael Rieck)
- Jeg blev helt nyforelsket i dem begge af at se på det, de har sammen, siger 33-årige Christina om sin mand og deres søn. (Foto: Mikael Rieck)
Lille Cornelius har i en alder af to måneder en fantastisk hårpragt, der kræver, at hans mor allerede har haft en saks gennem hans mørke lokker. (Foto: Mikael Rieck)

Sponsoreret indhold