Nyheder2. maj 2017

Rolf og Martin fra "Ægteskabsprøven": Flyttet til Bornholm

Parret fra TV2-programmet har valgt at skifte lejligheden i Ishøj ud med et hus i Rønne
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/_gteskabspr_ven4.jpg
 Foto: Mikael Rieck

I 14 dage kæmpede Rolf og Martin sig igennem den New Zealandske natur sammen med B.S og tre andre kriseramte par. Formålet var at få deres forhold tilbage på rette spor, og det må siges, at det lykkedes.

Parret fortæller nemlig, at deres forhold igen kører på skinner.

- Vi har lært at kommunikere. Vi kan stadig være uenige, diskutere og have hver sin mening. Men nu sker det, uden vi løber i hver sin retning. Vi er blevet meget tættere, jubler Martin.

Parret har på alle måder taget hul på et nyt kapitel i deres liv. De har rykket teltpælene op i Ishøj, hvor de boede med deres to hunde i en lejlighed. I stedet har de slået sig ned på Bornholm, nærmere bestemt i Rønne, hvor parret er flyttet ind i et skønt og stort hus.

- Martin har fået job som butikschef i en dagligvarebutik. fortæller Rolf.

Han har tidligere boet i 42 år på Bornholm, men flyttede fra øen fra nogle år siden for at flytte sammen med Martin. Det er da hellere ikke den tidligere ø-bo, der havde et behov for at vende "hjem".

- Det har været lidt underligt at flytte, og jeg skal lige vende mig til det. Jeg savner sgu København, tilkendegiver Rolf.

- Men det skal nok gå. Der er kun 2 ½ time til København herfra, siger Rolf.

Martin var derimod tiltrukket af Bornholm.

- Jeg ville gerne derover, hvor jeg kan koble helt af og der er ro, når jeg har fri. Og jeg havde en drøm om at få et hus, og det er billigere på Bornholm end København, siger Martin.

Og en stor fordel ved flytningen er, at de kommer til at bo tæt på Rolfs 21-årige datter, som også bor på Bornholm.

- Det er tæt på min datter, og der bliver en have til hundene. Men jeg kommer til at savne goderne ved København, Slår Rolf fast.

I aften kan du set det sidste afsnit af "B.S og ægteskabsprøven" på TV2 klokken 20.50.

Sponsoreret indhold