Nyheder4. oktober 2012

B.S. Christiansen: I virkeligheden kun 42

Jernmanden inviterede i sidste uge til 60-års fødselsdag, men han er faktisk meget yngre
B.S. Christiansen fik flest stemmer af alle i kendis-regeringen Foto: All Over)
B.S. Christiansen fik flest stemmer af alle i kendis-regeringen Foto: All Over)
 Foto: All OverDer er ikke rigtig nogen, der kan hamle op med B.S. Christiansen.

Han har været jægersoldat i 28 år, han har været på Ranger-kursus i USA, hvor han bestod med bravour, og ikke mindst har han klaret at have Bubber på slæb gennem både Afrika og Canada.

Sidste torsdag fyldte eks-soldaten så 60 år. Eller det vil sige, det var, hvad der stod på invitationen. Og for den sags skyld også på dåbsattesten.

I virkeligheden er B.S. Christiansen imidlertid meget yngre.

Anders Lund Madsen: Sex med B.S. er en ære

I forbindelse med optagelserne til programmet "BS & Basserne" fik han sidste år målt sin bodyage, altså kroppens reelle alder.

Resultatet: 42 år.

Samtidig viste testen, at flere af deltagerne, der var mellem 18 og 20, havde en bodyage nærmere de 60 år. De var da også med i programmet for at tabe sig, komme i form og lægge deres livsstil om, så de kunne komme i forsvaret.

B.S. Christiansen: Dropper Riis

B.S. Christiansen er ikke i tvivl om, hvad hans krops unge alder skyldes:

- Det er, fordi jeg er glad. Jeg lever rimelig sundt, men det er simpelthen, fordi jeg er glad. Jeg tænker på min kost, min motion og min søvn, men nøglen er, at man er glad, siger han til SE og HØR.

Du kan læse meget mere om B.S. Christiansen i det nummer af SE og HØR, der er i butikkerne fra i dag - og fra på tirsdag kl. 20 kan du desuden følge med i "BS & Outsiderne" på TV2, hvor han står for at føre ti personer med svære handicap tværs gennem Afrika.

Sponsoreret indhold