Nyheder14. marts 2017

Se videoen: Roland Møller i nærkontakt med Hollywoodstjerne

Roland Møller spiller med i den kommende spionthriller "Atomic Blonde", der har Charlize Theron i hovedrollen.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/3.01782730.jpg
 Foto: All Over Press

Dansk films badboy bliver forenet med en af Hollywoods mest underskønne skuespillerinder i den kommende spionthriller "Atomic Blonde".

"Under Sandet"-skuespilleren Roland Møller har nemlig en rolle i filmen, som den oscarvindende "Monster"-stjerne Charlize Theron indtager hovedrollen i.

Filmens handling foregår i Berlin op til murens fald i 1989. MI6-agenten Lorraine Broughton - spillet af Theron - bliver sendt til den tyske by for at opklare mordet på en kollega og skaffe listen over dobbeltagenter tilbage.

"Atomic Blonde" blev fremvist under den texanske filmfestival South by Southwest søndag, og en ny version af filmens hæsblæsende trailer er netop også lagt ud på nettet.

I traileren vises der primært sekvenser med den 41-årige sydafrikanske skønhed, men 2 minutter og 31 sekunder henne ses den fynskfødte skuespiller også i aktion.

Roland Møller har tidligere fortalt Ritzau, hvor tæt han kom på Charlize Theron under optagelserne.

- Da jeg mødte op på settet, havde hun sgu set alle mine film. Hun spurgte til Tobias (Lindholm, red.), Martin (Zandvliet, red.) og Michael Noer. Hun er meget interesseret i, hvad der foregår i Danmark, sagde den autodidakte prisvindende skuespiller dengang og fortsatte:

- Hun var ret vild med mig, og det var ret intimiderende til at starte med, men så måtte jeg jo finde den gamle gadedreng frem. Det kunne hun sgu godt lide, lød det fra Roland Møller for et år siden.

Også den legendariske Hollywood-stjerne John Goodman er på rollelisten til "Atomic Blonde", der får premiere i USA 28. juli.

Se traileren her:

/ritzau/FOKUS

Sponsoreret indhold