Roland Møller gav journalist knytnæve i ansigtet til kendisfest

Roland Møller

Roland Møller

(Foto: Thomas Laursen)

På Folkemødet i Allinge på Bornholm gik det en smule over gevind, da Roland Møller var til kendisfest.

Den 46-årige skuespiller kom i karambolage med journalisten Morten Crone Sejersbøl og endte med at give ham en knytnæve i ansigtet. Det skriver B.T.

Begge var lørdag gæster til en eksklusiv fest arrangeret af Egmont, som kun særligt inviterede kommer med til. Udover de to slagsbrødre var der også gæster som Inger Støjberg, Ida Auken og Paprika Steen.

Omkring klokken et om natten tog Morten Crone ifølge B.T. fat i Roland Møllers trøje, og det kvitterede skuespiller med et slag i ansigtet.

Øjenvidner fortæller, at Roland Møller ramte journalisten lige under øjet, så han omtåget gik et par skridt tilbage. 

Det var den tidligere tv-vært og chefredaktør på Alt for Damerne, Tina Nikolaisen, der endte med at få Roland Møller væk fra Morten Crone og få ham til at falde til ro.

- Det er en uacceptabel og kritisabel adfærd fra Roland Møllers side. Jeg ved, at de to efterfølgende fik en god og lang snak om episoden, og at de endte i forsoning. Derudover har jeg ikke nogle kommentarer, skriver Tina Nikolaisen i en SMS til B.T.

Folk på stedet fortalte efterfølgende, at Morten Crones øje var blåt og hævet.

- Det var en ubehagelig oplevelse, men jeg har modtaget en undskyldning, og den har jeg accepteret. Sagen er lukket for mit vedkommende, fortæller Morten Crone til B.T.

Det er ikke første gang, at Roland Møller kommer i karambolage med andre.

Skuespilleren har en fortid som kriminel og har 10 voldsdomme bag sig. Han er vokset op i det kriminelle miljø i Odense og har siddet i fængsel i sammenlagt fire et halvt år.

I 2002 stoppede hans kriminelle karriere og blev skiftet ud med skuespil, sangskriveri og foredrag.

I 2014 vandt Roland Møller en Bodil for bedste mandlige birolle i filmen Nordvest. I 2016 vandt han en Bodil for bedste mandlige hovedrolle i filmen Under Sandet.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close