Robert Hansen efter sygdom: Nu lever jeg sundt

Den sunde livsstil er ved at komme ind under huden på Robert Hansen. – Det handler om at forene sig med det, så det ikke bliver for surt. Jeg har fundet ud af, at man kan lave ret mange fede ting på den gode måde.

Den sunde livsstil er ved at komme ind under huden på Robert Hansen. – Det handler om at forene sig med det, så det ikke bliver for surt. Jeg har fundet ud af, at man kan lave ret mange fede ting på den gode måde.

(Foto: Dan Mariegaard)

For et år siden blev Robert Hansen ramt af en hjerneblødning.

Siden da har den stået på hospitalsindlæggelser og genoptræning, men nu er den 38-årige skuespiller tilbage, hvor det hele begyndte.

Nemlig som Viktor i musicalen ”Kærlighed ved første hik”.

– Det er trygt og rart at være tilbage.

– Det er som at komme hjem til sin familie nummer to, siger Robert Hansen.

Artiklen fortsætter under billedet ...

– Det er så sjovt og dejligt at være tilbage, for rollerne og jargonen er den samme, selv om vi ikke har set hinanden i nogen tid, siger Robert Hansen. Her med kollega Henrik Launberg. (Foto: Dan Mariegaard)

Den lange sygdomsperiode har fået den sympatiske skuespiller til at tænke over, hvordan livet skal leves.

– Jeg kan love for, at jeg lever sundt, og jeg ved heller ikke, om jeg har mange andre valgmuligheder tilbage, lyder det alvorligt fra Robert Hansen, som også så døden i øjnene, da han i 2015 blev akut indlagt med alvorlige hjerteproblemer.

Artiklen fortsætter under Instagram-billedet ...

Tak for alle de dejlige beskeder jeg har fået.:) Det betyder virkelig meget❤️ Jeg troede jo bare jeg gik rundt med halsbetændelese men fandt så ud af det var mit hjerte den var helt gal med. Glad for jeg kom afsted på Riget den aften ellers havde jeg slet ikke været her mere og min søn havde ikke haft nogen far.:(( Vil gerne sige tak til alle her på Riget der har været de sejeste ❤️❤️👏 Tak Til alle på Dirty Dacing og Pernille og Herman og min far og søster..Tak for alt, er stadigvæk lidt ved siden af mig selv efter 8 timers operation hvor jeg har været i kunstig koma hele hjertet har været ude af kroppen og fået nye dele..:)? Håber snart jeg vender tilbage med godt humør... @silasholst @lauradrasbaek @

A post shared by Robert Hansen (@roberthansen0) on

Robert Hansen delte dette billede få dage efter sin otte timer lange hjerteoperation i april 2015. (Foto: Instagram (Robert Hansen))

Robert fortæller, at han har det bedre end nogensinde.

– Jeg tror, at man får det bedre af at vide, at de ting, man gør, er gode for en.

– Jeg har brugt mange år på at gøre ting, som ikke var så gode for mig, siger Robert, der tidligere har fortalt åbent om, at han tog stoffer.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Sofie Lassen-Kahlke og Robert Hansen.

Stokken er kun en rekvisit. I musicalen er Viktor kommet til skade med benet, efter at han har måttet redde en dame i sin egenskab af brandmand. (Foto: Dan Mariegaard)

Ud over at han nyder at være tilbage på de skrå brædder, bruger han sin energi på sin femårige søn Herman.

 – Jeg hygger mig rigtig meget med min søn og forsøger at have så meget tid som muligt med ham, selv om jeg har et travlt arbejdsliv, siger skuespilleren.

Du kan opleve ”Kærlighed ved første hik” fra september, hvor forestillingen har premiere i Tivolis Koncertsal, inden hele holdet tager på turné.

Du kan se flere billeder af holdet bag "Kærlighed ved første hik"-musicalen i galleriet herunder:

Galleri: "Kærlighed ved første hik"-pressemøde

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close