Nyheder13. september 2017

Robert Hansen bliver på hospitalet

Robert Hansen skal være indlagt op til tre uger endnu
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/robert-hansen-13092017.jpg
 Foto: All Over

Skuespilleren Robert Hansen må indstille sig på yderligere indlæggelse, efter den hjerneblødning der ramte den populære skuespiller i agust.

Det fortæller hans manager Sten Hassing Møller.

- Han arbejder med ergoterapeuterne og skal blive på hospitalet de næste to-tre uger, siger Sten Hassing Møller til Ekstra Bladet.

Mandag den 21. august blev den 37-årige skuespiller hastet på Rigshospitalet, efter at han blev ramt af en hjerneblødning, mens han befandt sig i sin lejlighed på Frederiksberg sammen med sin nye kæreste.

Robert Hansen havde i dagene op til haft smerter i sin skulder og troede i første omgang, at der var tale om dét, man kalder ”en frossen skulder”. Men han fik det så dårligt hjemme, at kæresten valgte at ringe efter en ambulance. Og på hospitalet kunne lægerne konstatere, at det var en hjerneblødning, der havde ramt den populære ”Anja og Viktor”-skuespiller.

Robert Hansen fræk som en slagterhund som altid

Godt en uge efter hjerneblødningen kom den glædelige besked, at Robert Hansen både kan tale og bevæge sig, og siden da har den stået på intensiv genoptræning. En genoptræning der i hospitalsregi foreløbig løber i yderligere tre uger. Robert Hansen har altid været den kække dreng, der er klar med en frisk bemærkning, og det har hjerneblødningen heldigvis ikke ændret på. - Han er lige så fræk og flabet, som han plejer at være, siger Sten Hassing Møller til Ekstra Bladet. Og der er mere godt nyt fra manageren. – Man kan ikke høre noget på ham, og han kan bevæge alting, siger Sten Hassing Møller til Ekstra Bladet.
https://imgix.seoghoer.dk/robert_h.jpg

Robert Hansen delte dette billede få dage efter sin otte timer lange hjerteoperation i april 2015. Foto: Robert Hansen/Instagram

Det er kun lidt over to år siden, at Robert Hansen gav sine mange fans et alvorligt chok.

I april 2015 faldt skuespilleren om under en forestilling i Tivoli, og efterfølgende kunne lægerne konstatere, at han havde en livstruende rift på sin halspulsåre. Robert Hansen gennemgik samme dag en otte timer lang operation i hjertet, hvor han blandt andet fik indsat en ny hjerteklap.

Det nye sygdomsforløb har allerede betydet, at Robert Hansen har aflyst en planlagt forestilling.

21. august valgte skuespilleren at aflyse sin premiere med revyshowet "Pejsen går i luften” – på dét tidspunkt troede Robert Hansen stadig, at smerterne og ubehaget skyldtes ”en frossen skulder”.

- Det har været en super svær beslutning, fordi jeg virkelig havde glædet mig til at komme på Pejsegården, men jeg må sande, at det bliver for hårdt, når jeg går med så mange smerter i min skulder, fortalte Robert Hansen i en pressemeddelelse.

Du kan se et kæmpe galleri med billeder fra Robert Hansens liv herunder:

Robert Hansen (billeder af ham fra interviews og film og rød løber)

Sponsoreret indhold