Nyheder 23. december 2016

René Dif scorer ung tjener

Aqua-frontmanden René Dif har fået hapset en 17 år yngre tjener, som han mødte på en blind date.
Foto: ALLER MEDIA

Singletilværelsen er ikke længere noget, 49-årige René Dif nyder. Han har nemlig offentliggjort via Instagram, at han nu er i et forhold med den 17 år yngre tjener Linet Jo.

En fælles ven havde, tilbage i 2015, sat de to op på en blind date, hvor parret klikkede fra første færd. Det er især den fælles interesse for mad, der har fået det til at klikke særdeles godt mellem de to turdelduer.

René Dif har nemlig, ved siden af Aqua, også gang i kogekunsten. Han har nemlig stablet sin egen madvogn på benene, hvor han sælger burgere til de sultne fodgængere på gader og stræder.

Linet Jo er dog mere til vegansk mad, men det har ikke forhindret hende i at hjælpe til i Renés madvogn på forskellige festivaler, fortæller René Dif til SE og HØR.

René Dif har haft en lang og hektisk karriere. Han startede sine spæde musikår som DJ, og han har arbejdet på et krydstogtskib, hvor han mødte de øvrige medlemmer i Aqua (Lene Nystrøm, Søren Rasted og Claus Noreen).

Efter den store succes med Aqua, der gik fra hinanden i 2001, har det været svært at komme med endnu en succeshistorie. Aqua fandt sammen igen i 2007, og bandet skal blandt andet spille koncerter med "Vi elsker 90'erne" i 2017.

René Dif blev gift med Rikke Maija Nielsen i 2011, og de har sammen to døtre, Mabel Maija og Hailey. René og Rikke Maija blev skilt i 2014.

Tidligere har René Dif dannet par med Lene Nystrøm, der i dag er gift med Søren Rasted. Dif har også dannet par med Stine Kronborg.

Nu er det dog den noget yngre og yderst flotte tjener, der går rundt med René Difs hjerte i sin hule hånd.

Sponsoreret indhold