Nyheder13. april 2016

Køb, køb, køb! René Dif som kunstsælger

Fabio Avenoso holdt fest på sit nye Sankt Gertruds Kloster i København, hvor René Dif skulle hive penge op af lommerne på gæsterne
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/rene_diff-07-cpo.jpg
 (Foto: Claus Poulsen)

René Dif gav den som auktionarius ved det sidste arrangement i SE og HØR-udfordringen.

Det var en fest, som Fabio Avenoso holdt i sin nye restaurant, Sankt Gertruds Kloster i København – og det var samtidig forpremiere i restauranten, som han har overtaget i partnerskab med Isaac M. Rojas.

Her var 130 gæster inviteret til gratis middag, men de var blevet bedt om at tage den store tegnebog med, da der ville blive holdt auktion, som skulle samle penge ind til Familier med kræftramte børn.

[node:aller-related-content]

https://imgix.seoghoer.dk/rene_diff-30-cpo.jpg

Fabio Avenoso og hans kone Christine Aagaard samlede penge ind til Familier med kræftramte børn. Det foregik i restaurant Sankt Gertruds Kloster, der åbner om få dage (Foto: Claus Poulsen)

https://imgix.seoghoer.dk/rene_diff-51-cpo.jpg

– Vi har tegnebogen med, men om den er stor nok, ved vi ikke, sagde Lars Barfoed og Helle Sjelle. Barfoed købte to karikaturtegninger (Foto: Claus Poulsen)

https://imgix.seoghoer.dk/rene_diff-16-cpo.jpg
 (Foto: Claus Poulsen)

– Jeg har fået lov til at donere to malerier. Sådan udtrykte kunstneren Per Hillo det. Han var selv en af de kendte, der sidste år var med i udfordringen (Foto: Claus Poulsen)

null

Sponsoreret indhold