Remee skrev ikonisk julehit til en helt speciel person

Julehittet \

Julehittet "Let Love Be Love" kan i år fejre 20-års jubilæum.

Foto: Ritzau Scanpix

Julen står for døren, og du kommer med garanti til at synge eller nynne med på det ikoniske, danske julehit "Let Love Be Love", der er skrevet af Remee og fremført af S.O.A.P., Juice og norske Christina Undhjem. 

I år kan ørehængeren fejre 20-års jubilæum, og i den anledning fortæller Remee mere om, hvordan sangen blev til. 

- Jeg skrev den til Emma (Remees ældste datter, red.), lige før hun blev født, som et livsråd til hende. Min far døde, dagen efter at nummeret blev udgivet. Han forlod veden, og Emma kom til den, så det er en meget central tid og sang for mig. Den har altid fulgt Emma og været hendes, fortæller den tidligere "X Factor"-dommer til Ritzau. 

Artiklen fortsætter under billedet. 

Remee fotograferet med datteren Emma tilbage i 2016.

Remee med sin datter Emma. Foto: Dan Mariegaard

44-årige Remee, der også har datteren Kenya på tre med Mathilde Gøhler, føler som forælder, at tiden flyver afsted. 

- Når man har børn, som begynder at være voksne, er det ligesom et chok. Det kom pludselig helt bag på mig, at hun snart er 20 år, og så kom jeg i tanke op, at det er "Let Love Be Love" snart også, men at den aldrig er blevet lavet live, hvor vi alle var med, forklarer Remee. 

I anledning af sangens 20-års jubilæum har Remee derfor samlet pigerne fra S.O.A.P., Juice og norske Christina Undhjem, der vil fremføre sangen til DR's store juleshow i december - og det bliver naturligvis Emma, der synger for

- Vi kommer til at lave en perfomance, hvor vi hiver dem alle ind på scenen - Juice-pigerne, S.O.A.P. og Christina Undhjem, som kommer ind fra Norge - og så kommer Emma og synger sin sang, afslører Remee over for Ritzau. 

I den originale sang rapper og synger Remee også et par strofer, men han er ikke sikker på, at han kommer til at være på scenen til DR's store juleshow. 

- Vi er i dialog om det. Nu er det jo meget lidt, jeg selv er med i sangen, lyder det fra popproduceren. 

Du kan høre "Let Love Be Love" herunder: 

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close