Chokerer inden X-Factor: Remee flytter til USA

All Over Press

 
Han sidder på toppen af dansk musik, og hun styrer den danske modelverden med et utal af forsider på blade og modemagasiner.
 
 
Remee og kæresten Mathilde Gøhler sidder mere end solidt i det i lille Danmark, men drømmene rækker længere end det.
 
 
For på den anden side af atlanten trækker et endnu større eventyr i filmbyen Los Angeles. 
 
Remee var i foråret i forbindelse med X-Factor en tur i Los Angeles med vinderen Emilie Esther, og det var topproduceren ”RedOne” så imponeret af, at han gerne vil have Remee som fast del af sit hold.
 
– Vi kunne godt tænke os at flytte til Los Angeles, inden Kenya bliver for stor. Inden hun skal i børnehave og skole. Det er mere frit at bevæge sig rundt, før hun når den alder, for da er hun bare med os alligevel, bekræfter Remee nu over for Her og Nu.
 
Vi er så heldige
Og skal man tro Remee, bliver det ikke noget problem at tage lille Kenya med til den amerikanske storby med næsten fire millioner indbyggere.
 
 
– Vi har simpelthen fået jordens mest utrolige barn, der bare har tilpasset sig på den mest utrolige måde. Man skal ikke ’jinxe’ noget (udfordre skæbnen, red.), men vi har virkelig været mere heldige, end man kunne regne med, har Remee tidligere jublet til SE og HØR.
 
I det hele taget har den danske popmesters andet barn fået tankerne på gled for den 41-årige X-Factor-dommer.
 
– Jeg tænker meget over det for tiden, hvor faen blev mit ego af. Det eneste, jeg er fokuseret på, er den her lille pige og min ældste datter, Emma. Det er gruopvækkende, for det er en rejse, der er i gang, som jeg ikke ved hvor ender. Måske er jeg ved at blive voksen, afslører Remee i januar-udgaven af UD og SE.
 
 
Det er dog ikke kun Remee og hele verdens popfans, der får glæde af et skifte til guds eget land.
 
Også Mathilde Gøhlers flotte krop ville få mere eksponering i USAs mange modemagasiner.
 
– Det ville være godt for begge vores karrierer. Men om det bliver til sommer efter ”X-Factor” er endnu for tidligt at sige, fortæller han til Her og Nu.
Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close