Nyheder26. februar 2016

Blev kun 36 år: Remee hylder afdød natklubkonge

Remee er en af de mange kendisser, der i disse timer hylder Benjamin Kelly. Den 36-årige medejer af Billy Booze i København er fundet død
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/remee_indsat_benjamin.jpg
 (Foto: Thomas Laursen og privat)

- Kære Benjamin, jeg kendte dig ikke godt nok til at vide hvad der var galt, men godt nok til at vide at det var ALT for tidligt.

Sådan lyder den hjerteskærende besked fra Remee.

Beskeden postede ”X Factor”-dommeren på sin Facebook-profil fredag over middag, og den var rettet mod Benjamin Kelly, den 36-årige Billy Booze-medejer, der for kort tid siden blev fundet død på et hotel i Vejle.

Remee er langt fra den eneste kendis, der sender kondolencer i kølvandet på det tragiske dødsfald. Billy Booze er et kendt diskotek, der især besøges af realitystjerner, og derfor kendte flere realitystjerner den afdøde Benjamin Kelly.

Én af dem er den tidligere ”Paradise Hotel”-deltager Amalie Szigethy, der på sin Facebook-profil udtrykker sin sorg over den triste nyhed.

-Jeg har lige fået beskeden om at Benjamin Kelly-Rosendahl er død. Jeg er dybt rystet og jeg kondolere med familien og hans nærmeste venner. Hvor skrækkeligt - RIP - du var altid sød og betænksom i den tid jeg kendte dig. Er ked af du skulle væk så tidligt fra livet. Ha det godt hvor end du er, skriver Amalie på sin Facebook-profil.

Benjamin Kelly dannede privat par med ”De Unge Mødre”-deltageren Julie, som fredag formiddag bekræftede den triste nyhed.

- Min for evigt og altid, skrev Julie som kommentar til et billede af hende sammen med Benjamin Kelly, som hun dannede par med i et par måneder.

Benjamin Kelly forsvandt fra sin lejlighed i Gothersgade tirsdag morgen – og selv om han havde fortalt sin kæreste Julie, der har medvirket i ”De Unge Mødre”, at han ville tage på arbejde, dukkede han aldrig op.

Onsdag aften valgte venner og familie at efterlyse Benjamin Kelly hos politiet, imens at en storstilet eftersøgning gik i gang. På de sociale medier – og særligt på Facebook – blev en efterlysning delt utallige gange, og Benjamin Kellys kæreste fortalte til SE og HØR, at hun bad til, at hendes kæreste snart dukkede op igen.

Desværre kom det i dag, fredag, frem, at Benjamin Kelly var blevet fundet død på et hotel i Vejle.

Han blev 36 år.

Sponsoreret indhold