Nyheder6. marts 2017

Rasmus Tantholdt: Flugtbilist

TV2-korrespondenten lavede skade på den lånte autocamper på sin tur rundt i USA
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/002200.jpg
 (Foto: Kaspar Wenstrup)

Det er ikke altid, at en tur går som planlagt. Det måtte Rasmus Tantholdt erfare i USA, hvor han er i gang med at dække Donald Trumps første 100 dage som præsident.

Den 43-årige korrespondent fortæller om en uheldig episoden i en livevideo på Facebook.

– Der sker det, at vi kører ud fra en kantsten, og så hører vi en meget høj lyd. Jeg tænker, at det er noget, der er faldet ned inde i bilen, så jeg kører videre. Og da vi er kørt, går det op for mig, at der var et eller andet galt, fortæller Rasmus Tantholdt, der privat danner par med Natasja Crone.

– Vi kunne se i sidespejlet, at der hang noget og blafrede. Så stak Anders (Rasmus Tantholdts faste fotograf, red.) hovedet ud og kunne se, at det var markisen på autocamperen, der hang og blafrede derude. Vi drejede hen ad en sidegade, og så måtte vi op på taget og med en kniv skære markisen af, så den faldt til jorden. Vi tog markisen ind i bilen, og skynder os at køre væk fra byen så hurtigt, vi kunne, i håb om, at der ikke var sket noget med lygtepælen, lyder det fra Rasmus Tantholdt.

Og den erfarne journalist virker ikke stolt af situationen.

– Var vi flugtbilister? Ja, det var vi nok lidt. Det var bare en lygtepæl, og den stod der stadig væk, kunne jeg se, men den har nok fået et par ridser, siger Rasmus Tantholdt, der endnu ikke har fortalt om uheldet til ejeren af autocamperen.

– Har vi ringet til ejeren af autocamperen og sagt, at vi har ødelagt hans bil? Nej, det tør vi simpelthen ikke, lyder det fra Rasmus Tantholdt med et grin i videoen.

Sponsoreret indhold