Nyheder18. februar 2017

Natasja Crone og Rasmus Tantholdt: Kompliceret fortid

Hans, hendes, eks’ernes. Crone og Tantholdt har et noget indviklet bagkatalog med deres tidligere (hovedsageligt) TV2-partnere.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/das1.jpg
 (Foto: All Over)

Med en kompliceret fortid, der omfatter flere ekspartnere på jobbet, skolesøgende delebørn, skilsmisser, arbejde i udlandet og forskellige boliger, står Natasja Crone og Rasmus Tantholdt over for enorme udfordringer i deres nyofficielle forhold.

Rasmus Tantholdt købte nemlig sidste år en lejlighed i en fredet ejendom midt i København – på en central adresse, så sønnen Emil kan være sammen med sin far og tæt på mor, Rasmus Tantholdts ekskone, fhv. nyhedsoplæser Caroline Boserup.

Lejligheden købte Tantholdt efter OL i Rio – altså på et tidspunkt, hvor han og Natasja Crone allerede så hinanden privat.

En halv times kørsel fra Tantholdts hjem bor Natasja Crone, som er mor til to teenagesønner, i et hus i nordsjællandske Vedbæk.

Drengenes far Nicolai Crone Back er flyttet ind lige i nærheden, og ekskæresten Lasse Sjørslev, som Natasja blev skilt fra i sommeren 2016, ejer stadig halvdelen af det hus, som hun bor i, og som de købte sammen i 2010.

Altså må Lasse Sjørslev – som også er vært på TV2 – med på råd, når eller hvis Natasjas hjem skal sælges.

Udfordringerne bliver mange, hvis Natasja sælger huset, og hun og Rasmus flytter sammen.

Læs hele historien om Natasja Crone og Rasmus Tantholdt i denne uges SE og HØR, der er på gaden nu.

Sponsoreret indhold