Rasmus Nøhr: Programmet er ikke god reklame

Rasmus Nøhr

Rasmus Nøhr

(Foto: Peter Grosen)

Lige nu kan man følge sangeren Rasmus Nøhr i reportageprogrammerne ”Rasmus Nøhr – kærlighed, karriere og konkurs” på Kanal 4.

Første afsnit blev sendt i mandags, og også de kommende tre mandage kan man komme tættere på den sympatiske troubadours udfordringer med både økonomi og kærlighed.

– Udsendelserne er kommet til at handle rigtig meget om kærlighed, men det er et kompromis. Jeg vil jo gerne fortælle om min nye plade og ”Danmark Dejligst”, lyder det med et smil fra Rasmus om de gratis musikarrangementer landet rundt, der er blevet hans hjertebarn.

Selvom sangeren beskriver sig selv som en glad drengerøv, der elsker musik, bajere og damer, så drømmer han gerne om kæreste og familie. 

Og på den front kan Rasmus godt se, at det at invitere Danmark bag kulisserne i hans liv nok ikke er det smarteste. 

- Jeg er ikke sikker på, at programmerne er god reklame i forhold til en kæreste. De ser jo bare en mand, som brænder sit lys i begge ender og arbejder hele tiden. Jeg laver ikke noget sjovt med at springe i faldskærm eller køre i sej sportsvogn, fortæller Rasmus Nøhr, da SE og HØR møder ham på Café Kaffa på Nørrebro.

Lige nu er den 45-årige tidligere "Vild med dans"-deltager single, og han er frisk nok på at "sælge" sig selv:

– Jeg elsker at rejse og at læse bøger. Ellers er jeg nok ret almindelig. Jeg går tit rundt og får ideer og er ikke bange for at kaste mig ud i dem – på godt og ondt. Men jeg er glad for at spille musik, og så er jeg nok lidt glad for damer og bajere, siger musikeren og griner.

Rasmus Nøhr

Rasmus Nøhr er en charmerende gadedreng

I ”Rasmus Nøhr – kærlighed, karriere og konkurs” får man et godt indtryk af både charmetrolden Rasmus og drengerøven af samme navn.

– Altså, jeg kunne jo ikke holde spisetiderne som dreng. Jeg hoppede ud ad vinduerne, for mor skulle i hvert fald ikke bestemme. Som 11-årig lavede jeg mit første firma med snerydning. Det gik super den første dag, så jeg ville have en sneplov. Næste dag var sneen smeltet. Senere forsøgte jeg med et gratis købmandsbudfirma, hvor jeg skulle leve af drikkepengene, og fra jeg var 15 år, har jeg været selvstændig og arrangeret fester, forklarer Nøhr. 

Selv om Kanal 4-programmerne kredser om hans kærlighedsliv, så handler de først og fremmest om Rasmus’ kamp for økonomien. Fra at være superstjerne med 100 koncerter om året og piger, som bogstavelig talt kravlede ind ad hans vinduer, til lige pludselig at måtte arbejde i døgndrift for ikke at gå fallit.

– Det har vokset sig større, end jeg havde regnet med, men jeg er ikke typen, der hopper fra borde. Vi udvider Danmark. Der er 5000 landsbyer, og med ”Danmark Dejligst” skaber vi musik og glæde helt nye steder.

Læs hele historien om Rasmus Nøhr i denne uges SE og HØR, der er på gaden nu. 

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close