Nyheder 12. februar 2017

Rasmus Nøhr: Savner en kæreste

Den 44-årige musiker Rasmus Nøhr var forelsket til op over begge ører og ønskede brændende at blive far, men forholdet brast.
(Foto: Thomas Laursen)

Kærlighedens veje er uransagelige. Derfor søgte Rasmus Nøhr råd hos clairvoyante Rikke i det nye Kanal 4-program ”Nærkontakt”.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Den glade musikant søgte svar på, om han skulle stifte familie med sin gode veninde, eller om han skulle vente på den helt store forelskelse.

Rikke forudså, at han ville få blandede børn – altså børn med en mørk kvinde – og det fik Rasmus’ tanker hen på sin iranske ekskæreste, som han var meget forelsket i.

Forholdet var gået i vasken på grund af mange skænderier, men Rikke rådede ham til at fri til hende. Rasmus tog kontakt til eks’en, men gik dog ikke på knæ.

– Hun fik job i Kina, og jeg er jo lidt gift med musikken i Danmark så vi lod det være, siger "Sommer i Europa"-sangeren til SE og HØR og forklarer, at han i stedet kaster sin kærlighed på musikken.

– Jeg har jo meget godt i mit liv, så det med kærligheden tager jeg lidt, som det kommer. Men hvis jeg selv kunne bestemme, var tiderne med ballade ovre. Men man danser jo ikke tango uden partner, så lige nu er det mit band, der får opmærksomheden, siger Rasmus Nøhr.

Sponsoreret indhold