Nyheder16. december 2017

Rasmus Jarlovs juleønske: Gi’ mig børn

Politikeren Rasmus Jarlov har et stort ønske til jul. Han ønsker sig en sød kvinde, der kan føde hans børn.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/rasmus-jarlov_0.jpg
 (Foto: Dan Mariegaard, Mikael Rieck)

Nogle ønsker sig nyt tøj, andre ønsker sig en ny computer. Men Rasmus Jarlovs juleønske er nok alligevel svært for julemanden at indfri – i hvert fald lige nu.

I et opslag på sin Instagram-profil åbner den konservative politiker op for, hvad han mangler i sit liv.

– I øvrigt håber jeg snart, jeg finder en sød og smuk kvinde at få nogle børn med. For hold op, hvor jeg savner at have nogen her til jul, skriver 40-årige Jarlov i opslaget.

Se Instagram- opslaget her:

Håbet om børn inden for den nærmeste fremtid blev forpurret, da han og bloggeren Mascha Vang gik fra hinanden i juli i år.

Politikeren skal altså først finde en ny kæreste, før ønsket om børn kan gå i opfyldelse.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/mascha-wang.jpg
 Foto: All Over

38-årige Mascha Vang og Rasmus Jarlov (Foto: Dan Mariegaard, Mikael Rieck)

Bruddet med Mascha

I sommer kom det frem, at Mascha Wang og Rasmus Jarlov ikke længere dannede par.

Det skrev Rasmus Jarlov på sin Facebook-profil.

- Mascha og jeg har besluttet at stoppe og er derfor ikke længere kærester. Alt er ok og ingen er kede af det, skrev Jarlov i sin opdatering.

I sit Facebook-opslag skrev Rasmus også, at han har lært en masse af at være sammen med Mascha.

- Hun er en fantastisk person, og det har været en fornøjelse, så længe det varede. Jeg har lært enormt meget af hende. Selvfølgelig om de sociale medier, som hun mestrer, men eksempelvis har hendes fokus på madvaner også medvirket til, at jeg lige nu er lettere, end jeg har været i ti år. Så jeg tager mange gode ting med mig, og jeg har vitterligt elsket at være sammen med hendes søde datter, skrev Rasmus i opslaget.

Mascha Vang og Rasmus Jarlov nåede at være kærester i et år og tre måneder.

Det var nemlig i juni sidste år, at Mascha bekræftede, at parret var kærester.

- Rasmus er alt andet end tør. Han har rejst hele verden rundt, og jeg synes fandme der er noget rigtig mand over at rende rundt i Amazonas, bestige bjerge og være officer i flyvevåbnet. Fy for satan det er sexet! Der er da ikke noget mere mandigt, end at kunne beskytte sin kæreste, og samtidig have gode værdier og høj moral, skrev Mascha dengang på sin blog.

Mens Mascha og Rasmus var sammen, har der flere gange været rygter om, at parret skulle være gået fra hinanden. Det var Mascha dog ude flere gange og sige ikke passede. Senest var i april i år, da rygterne endnu en gang florerede på de sociale medier.

Mascha fortalte sidste år, hvordan hende og Rasmus' første date foregik. Her var Jarlov nemlig i sit romantiske hjørne og hev hende med en tur på Kronborg, hvor han sørgede for en privat rundtur på det gamle slot.

null

Sponsoreret indhold