Rasmus Brohave vil flytte hjemmefra

Rasmus Brohave

Rasmus Brohave

(Foto: Thomas Laursen)

Hvis du ikke allerede kender Rasmus Brohave, så spørg dine børn eller børnebørn, om de kender ham. For det gør de! Den 19-årige fynbo er en af Danmarks største YouTubere.

Det vil sige, at han har sin egen kanal på YouTube, hvor over 220.000 mennesker abonnerer på hans videoer.

Her laver han videoer om løst og fast – blandt andet har han lavet en video, hvor han besøger fattige skolebørn i Tanzania i samarbejde med UNICEF.

Og selv om Rasmus Brohave er en stor stjerne blandt den yngre generation, så er han ikke helt fløjet fra reden endnu.

Han bor nemlig stadig hjemme hos sin mor og far i Svendborg. 

Men nok ikke så længe endnu. 

– Jeg leder efter en lejlighed tæt på hovedstaden, så jeg slipper for at køre frem og tilbage flere gange om ugen, fortæller Rasmus.

Men faktisk har den 19-årige YouTube-stjerne allerede prøvet at bo i København.

Det gjorde han i to måneder hen over sommeren, hvor han boede sammen med to venner – blandt andre Jonas Eilskov på 21 år, som er en del af boybandet Page Four.

– Det var rigtig sjovt at bo ude sammen med to andre drenge, og jeg var lidt ked af at skulle flytte tilbage, siger en lidt ærgerlig Rasmus, som forhåbentlig snart kan sætte sit dørskilt på en københavnsk adresse.

Artiklen fortsætter under billedet

Rasmus Brohave og Bubber

Selvom der er 33 års forskel imellem de to, er Bubber og Rasmus Brohave gode venner (Foto: Thomas Laursen)

Rasmus Brohave hjælper børn i nød

Sammen med Bubber, er Rasmus Brohave vært på et stort indsamlingsshow, som har til formål at samle penge ind til UNICEFs uddannelsesprogram i det østlige Asien. 

– Der skal fortælles en trist historie på en god måde, siger Rasmus Brohave om den store opgave, han og Bubber står over for.

De er begge UNICEF-ambassadører, og det var i den forbindelse, at de blev tilbudt at være værter på indsamlingsshowet ”Bubber & Brohaves klassekasse”. Både Rasmus og Bubber går meget op i den sag, som der samles ind til.

Læs mere om Rasmus Brohave og arbejdet med UNICEF i denne uges SE og HØR, der er på gaden nu. 

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close