Nyheder17. august 2017

Rasmus Brohave: Sagde nej til ”Vild med dans”

Youtuberen Rasmus Brohave er hverken pjattet med at danse eller synge - så der var ikke meget at forhandle om, da TV2 spurgte, om han ville være med i "Vild med dans".

Rasmus Brohave havde helt sikkert hevet et hav af unge fans til TV'et, hvis han havde sagt ja til at deltage i "Vild med dans".

Det blot 19-årige social media-fænomen har nemlig taget Danmark med storm. Godt 230.000 abonnerer på hans Youtube-kanal, ligesom 278.000 følger ham på Instagram.

Så det er ikke så mærkeligt, at det populære danseprogram gerne ville have fingrene i ham.

Men det blev altså et nej tak fra en af Danmarks absolut største YouTubere, da TV2 ringede og spurgte, om han kunne tænke sig at deltage i ”Vild med dans”. Rasmus Brohave skal nemlig ikke nyde noget af at svinge hofterne på landsdækkende TV.

- Hvis der er noget, jeg ikke kan lide, så er det at synge eller danse, fortæller Rasmus Brohave, da SE og HØR møder ham og Bubber i UNICEF-bygningen i København under forberedelsen til et stort live-indsamlingsshow til fordel fattige børn i det østlige Asien.

Og det er da også tydeligt at mærke på YouTube-stjernen, at han virkelig ikke er fan af dans.

- Jeg synes, det er så ubehageligt! Jeg kan simpelthen ikke lide det, fortæller Rasmus Brohave.

Rasmus Brohave følger ikke i hælene på Julia Sofia

Rasmus Brohaves kollega fra YouTube, Julia Sofia Aastrup, har gjort det modsatte af Rasmus og takket ja til tilbuddet om en plads i ”Vild med dans”. Her bliver hun med sine 19 år showets yngste deltager.

- Jeg tror, det er noget helt andet, end hvad man ser i fjernsynet, og det glæder jeg mig til at vise lidt af til mine følgere, siger Julia Sofia i et interview med TV2.

Og selvom vi altså ikke får fornøjelsen af at se Rasmus Brohave ryste rumpe på TV til september, så har han stor respekt for kollegaens beslutning.

- Julia har sagt ja, og hatten af for det. Det er virkelig sejt og modigt! Jeg tør ikke, der er jeg en svans, fortæller en ærlig Rasmus Brohave.

Vært ved stort indsamlingsshow

Rasmus Brohave er på søndag den 20. august vært ved et stort indsamlingsshow, som bliver afholdt i samarbejde med Unicef og Splay. Her skal han stå for det store show sammen med Bubber. De er begge Unicef ambassadører, og det er i den forbindelse, at de er blevet valgt som værter.

Showet har fået titlen “Bubber&Brohaves Klassekasse”, og det starter på søndag klokken 10.00 "Under cykelslangen" på Vesterbro i København. Der er gratis adgang til det seks timer lange indsamlingsshow - og skulle du være i den uheldige situation ikke at kunne deltage fysisk, så er der for længst fundet en løsning på det.

Indsamlingsshowet bliver sendt live på Splay Danmarks Facebook-side, på YouTube og EB.dk.

Indsamlingen slutter dog ikke søndag den 20. august - den fortsætter helt frem til prisuddelingsfesten for influenter, Guldtuben 2017, den 9. september, hvor UNICEF skal præsentere "Årets Budskab", og hvor Splay donerer 10 kr. for hver solgt billet.

- Vi er i Splay sammen med alle influenterne rigtig glade for at kunne være med til at hjælpe. Skolegang er kernen til alt senere i livet, og det er vigtigt, at alle børn får muligheden for at lære. Det bliver yderst interessant at se, hvor langt vi kan nå sammen med UNICEF både i showet og gennem influenterne i ugerne efter, siger Adrian Langer, country manager i Splay Danmark, i en pressemeddelelse.

Så hvis du ikke har fået nok Bubber og Rasmus Brohave, så er der meget mere at hente på søndag.

Sponsoreret indhold