Nyheder30. marts 2017

Youtube-stjernen Rasmus Brohave indtager Royal Arena

Rasmus Brohave og co. går Metallica, The Weeknd og Dizzy Mizz Lizzy i bedene, når Guldtuben afholdes i Royal Arena
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/voice8.jpg
 Mikael Rieck

Skuespilleren har deres "Oscar"-party, musikerne får en "Grammy, og de bedste danske Youtubere bliver belønnet med en award til "Guldtuben".

Og når showet løber af stablen i september, bliver sidste års scene i Det Kongelige Teater skiftet ud med en endnu større af slagsen.

- Det bliver et brag af et award show, når "Guldtuben" - den årlige hyldest til de største, danske stjerner på de sociale medier - bliver afholdt i Royal Arena lørdag den 9. september. Og publikum kan glæde sig til en uforglemmelig aften fyldt med fantastisk underholdning. Billetterne kan købes fra den 7. april, og det er med at holde sig klar - sidste år blev der udsolgt på kun otte minutter, lyder det fra arrangørerne.

Om det igen er Rasmus Brohave, Kristine Sloth og Carla Mickelborg, der løber med opmærksomheden, kan du være med til at bestemme. Det er nemlig seerne, der vælger, hvilke Youtubere, der skal nomineres.

- "Guldtuben 2017" bliver på alle planer årets suverænt største award show. Udover at gøre festen større, så udvider vi i år også prisuddelingen, så det ikke kun er en fejring af de største stjerner på YouTube. I år samler vi Danmarks største skabere af videoindhold på tværs af hele fire sociale medier; YouTube, Facebook, Snapchat og Instagram. Det åbner op for, at fans kan stemme på et meget bredere felt af indholdsskabere - f.eks. Anders Matthesen eller Mascha Vang, hvis man synes, at de har lavet noget bemærkelsesværdig på deres sociale kanaler i løbet af det forgangne år,fortæller Country Manager Adrian Langer fra Splay, der står bag Guldtuben

Sponsoreret indhold