Nyheder24. november 2015

Randi fra “Gift ved første blik”: Elsker jagten

Den 31-årige kvinde jagter ikke kun den eneste ene. I fritiden nyder hun naturen med et jagtgevær i hånden
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/randi_cp.jpg
 Claus Poulsen

Første gang seerne mødte Randi, var hun iført en blondedrøm af en hvid kjole. Men når den 31-årige kvinde fra Hejnsvig nær Vejle ikke medvirker i ”Gift ved første blik”, nyder hun at bruge tid i naturen.

– Jeg har selv skudt rådyret, og jeg kommer fra en jagtfamilie. Jeg er jæger og er vokset op med jagt, men det bliver kun til et par gange om året. Både min søster og jeg har jagttegn, fortæller Randi, da SE og HØR møder hende i det fine hus i landsbyen.

https://imgix.seoghoer.dk/gift_ved_foerste_blik_dr.jpg
 DR

Eksperimentet følger to fremmedes første uger om ægtepar. "Jeg håbede at finde ham, jeg skal være sammen med resten af livet og have børn med". (Foto: DR)

I programmet, hvor hun forsøger at få et forhold til at fungere med Niels, lægger hun ikke skjul på, at familien fylder meget i tilværelsen. Nevøen har da også kun lige sagt farvel til Randi, da interviewet her begynder.

– Min søster har fire unger, og jeg bor i samme by som dem. Skolen er lige heroppe. Da jeg blev single, ville jeg gerne tilbage hertil. Så jeg købte huset. Jeg er opvokset her i byen, siger hun.

https://imgix.seoghoer.dk/rand_cp.jpg
 Claus Poulsen

Molly er fem år og følger trofast sin ejer. "Når jeg ikke har en kæreste, venter hun herhjemme på mig"

Randi har været single de seneste fire år, så drømmen om at finde kærligheden er stor.

– Jeg ved ikke, hvorfor jeg ikke har fundet en kæreste selv. Jeg synes ikke selv, jeg er kræsen, men det må jeg næsten være. Jeg har søgt de steder, jeg kan søge. Det har været netdating og veninder, der har sat dates op – og jeg har gået i byen, men det har ikke fungeret, siger den flotte kvinde ærligt.

Næste skridt var derfor ”Gift ved første blik”, hvor deltagerne siger ja til ægteskab uden nogensinde at have mødt deres partner.

– Jeg vil gerne have den der tosomhed. At man er sammen om tingene, og at der er en i hverdagene. Jeg er 31, og jeg har altid drømt om familie og børn. Det er jo nogle drømme, jeg ikke kan indfri selv, konstaterer Randi, der til daglig arbejder i en sportsbutik i Vejle. Det betyder en del kilometer på landevejene, men Randi har ingen planer om at forlade Hejnsvig, der ligger cirka 40 kilometer fra Vejle.

https://imgix.seoghoer.dk/randi_cp_2.jpg
 Claus Poulsen

– Jeg vil ikke flytte til Sjælland. Min grænse var 50 kilometer, fastslår Randi. Heldigvis er Niels fra nærområdet. (Foto: Claus Poulsen)

– Hejnsvig er ikke særlig stor, men her er en brugs og en skole. Min familie bor her. Det er her, jeg har hjemme. Mine forældre bor tæt på, og familie betyder meget for mig. Det er kærlighed og nærvær, fastslår Randi.

Sponsoreret indhold