Nyheder17. november 2015

Problemerne fortsætter: - Vi har ikke talt sammen siden torsdag

I aften melder hverdagen sig for alvor for parrene i ”Gift ved første blik”, og der er stadig problemer hos Lene og Poul, som du kan se i dette klip fra aftenens program
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/lene_og_poul_front.jpg
 (Foto: DR1)

Det begyndte så godt for Lene & Poul. De grinede og pjattede til deres bryllup, og det virkede på mange måder som om, at parret var et ”godt match”.

Men da hverdagen kom, meldte problemerne sig hos parret, der blandt andet havde problemer med at finde en fælles måde at kommunikere på – og i aften forstætter problemerne så for Lene & Poul i ”Gift ved første blik”.

Som du kan se i dette klip fra aftenens program, har Poul & Lene ikke talt sammen, siden de i sidste afsnit var til krisemøde hos psykologen for at få løst deres krise.

- Vi har ikke talt sammen siden torsdag. Det har egentlig været meget rart for at kunne samle mine tanker og mærke efter igen, om alt det, der er foregået, giver mening, siger Poul i klippet fra aftenenes program, som du kan se lige her.

Lene havde givet Poul en billet til Roskilde Festivalen, men turen var slet ingen succes for det nygifte par – de så nemlig slet ikke hinanden under festivalen. Og dét forvirrede Lene, der ellers havde tilbudt Poul, at han sammen med sine venner kunne have boet tæt på Lene på festivalen. I stedet valgte Poul at sove langt væk fra Lene.

- Det at jeg slet ikke har hørt fra ham siden det der møde, betyder jo, at jeg slet ikke har nogen informationer, så jeg aner ikke, hvad han foretager sig, eller hvad han tænker, siger Lene i klippet fra aftenens afsnit, som du kan se herunder.

Se, om Lene & Poul genfinder glæden ved hinanden, i aften kl. 20.00 på DR1.

Sponsoreret indhold