Nyheder4. november 2015

Ane fra ”Gift ved første blik”: Derfor gik det galt mellem os

Ane og Ulrik fra DR-serien ”Gift ved første blik” nåede kun bryllupsrejsen, så gik de hver til sit. Ane forklarer nu, hvad der ifølge hende var årsagen til, at ægteskabet kuldsejlede
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/121113659.jpg
 DR1

Tirsdag aften begyndte hverdagen – og ikke mindst problemerne – at banke på for parrene i ”Gift ved første blik”. Og problemerne blev så store for Ane og Ulrik, at parret gik hver til sit og droppede projektet.

Ane & Ulrik kom ellers godt ud af det under selve bryllupsfesten, men på bryllupsrejsen til Kroatien begyndte det at gå skævt for Ane, der er børnesygeplejerske og Ulrik, der arbejder som koordinator i Svendborg kommune.

Parret rendte ind i kontroverser og kunne blandt andet ikke blive enige om, hvor de skulle sidde og slappe af. Og efter at parret er kommet hjem, voksede problemerne bare – og tirsdag aften kunne seerne så se, at problemerne var blevet så store, at Ane nu valgte at trække sig fra projektet og dermed programmet.

Til BT forklarer Ane, hvorfor parrets ægteskab kuldsejlede så hurtigt – for det var ikke kun den manglende kommunikation, der endte med at ødelægge parrets ægteskab.

- Jeg tror, at vi var lidt for hurtige til det seksuelle, så det blev alt for hurtigt et tema. Det kom til at fylde for meget. Og det er svært at snakke om sex med en, man lige har mødt, fortæller hun til BT og giver følgende forklaring på, hvorfor de ikke bare skruede tiden tilbage og begyndte forfra med at lære hinanden at kende:

- Det kom for hurtigt i spil, og vi var meget forskellige på det punkt. Skaden var ligesom sket. Det fyldte bare meget for os begge to, så vi glemte at lære hinanden at kende på et andet plan, vurderer hun over for BT.

Det var tydelig for enhver seer, at Ulrik havde håbet, at parret kunne give projektet en chance. Han havde hele vejen igennem givet Ane masser af komplimenter, og også dét var medvirkende til, at det hele gik skævt.

- Jeg tror, Ulrik var ked af, at jeg ikke gav det en chance, men jeg var nødt til at lytte til mig selv, og hvordan jeg havde det. Så det var min beslutning. Vi kunne jo sagtens have trukket det i langdrag, men jeg syntes ikke, det stod til at redde, siger Ane til BT.

Parret blev skilt kort efter bruddet og har ikke haft kontakt med hinanden siden.

Her kan du se eller gense et klip fra tirsdagens problem, hvor Ane og Ulrik er på bryllupsrejse.

Sponsoreret indhold