Nyheder31. oktober 2017

Raket-Madsens mørke side: Flere vidner fortæller om hans seksuelle interesser

Peter Madsens intime interesser fylder meget i efterforskningen af Kim Walls død, som han fortsat er hovedperson i
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/ritzau_9565190.jpg
 (Foto: Polfoto)

Mens Peter Madsen fortsat sidder varetægtsfængslet, står flere og flere fra ubådsmagerens private liv frem og fortæller om hans særdeles specielle liv.

Især har raket-Madsens sexliv været et varmt emne – både i retten og i pressen. For hvorfor døde Kim Wall?

Selv om Peter Madsen foretrækker den mere traditionelle tilgang, har han også et stort behov for at udforske mere eksperimenterende erotiske udskejelser.

I retten har Raket-Madsen fortalt, at han er kommet til sexfester - det til trods at han har en kone som han ofte fortalte omverdenen, at han elskede meget højt.

– Der er masser af mennesker, der har en stor seksuel appetit og knalder til højre og venstre, men gør det i smug. Peter var i det mindste mandfolk nok til at indrømme det, fortæller en af raketmagerens nære venner gennem mere end ti år, som dog ikke længere ønsker ”at få sit navn forbundet med ham”.

Det betød blandt andet, at Raket-Madsen havde en fast elskerinde, Deidre King, som til Ekstra Bladet har fortalt om sit forhold til rumentusiasten.

De to har før haft sex i Madsens ubåd og havde planer om at gøre det igen, aftenen efter at han havde været på tur med Kim Wall. Men ikke på den eksperimenterende måde.

– Som et normalt par ville dyrke sex. Peter kan godt lide højhælede sko. Han kan godt lide læbestift. Han kan godt lide strømpebukser og sådan noget. Måske en maske i ny og næ, fortalte hun Ekstra Bladet.

Peter Madsens hustru har forklaret til politiet, at parret ganske rigtigt levede i et åbent forhold – men også, at det til tider har skabt problemer.

Et vidne har forklaret politiet, at Peter Madsens tilgang til sex kunne være helt manisk, og at han til tider søgte det ekstreme. Ifølge det kvindelige vidne udviste han en stor dødsfascination, i den sidste periode før Kim Wall døde på ubåden.

Madsen selv afviser at have en særlig interesse i døden som tema, ligesom han afviser at have noget at gøre med de voldsomme dødsvideoer, som politiet har fundet på hans computer.

Også politiets teori om, at den iderige raketmand skulle have dræbt og parteret Kim Wall om bord på ubåden Nautilus, bliver afvist af Peter Madsen selv.

Sponsoreret indhold