Raket-Madsens nære ven: Målløs over ægteskabet

Peter Madsen

Peter Madsen

(Foto: Polfoto)

Der er meget langt fra den flinke, men distræte Raket-Madsen, som elsker sine katte – særligt den ellers lidt gnavne Fessor – og som har en hel skare af engagerede, frivillige hjælpere til sit eget rumprojekt, til den Peter Madsen, som politiet mener har set dødsporno på sin computer og er skyld i, at Kim Wall er blevet fundet i flere dele i vandet og med 14 stikmærker i kønsdelene. 

Sagen har sendt rumentusiasten i kredsløb på alverdens forsider.

I kølvandet på ulykken er det kommet frem, at han havde et åbent forhold med sin hustru, og at han havde mindst én elskerinde – som han fortalte sin nære ven, der ikke ønsker at stå frem med navn, om. 

SE og HØR mødte en af Peter Madsens nære venner, som ikke ønsker at stå frem med navns nævnelse.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Raket-Madsen

Peter Madsen (Foto: Deadlinepress.dk)

Vennen har blandt andet været med til at bygge ubåden Nautilus, som nu er blevet gerningssted i årets mest omtalte mordgåde, og det er en af grundene til, at han ikke vil have sit navn frem.

– På et tidspunkt snakkede vi om familie. Det sagde ham egentlig ikke rigtig noget. De var gode at have juleaften, men ellers var han ligeglad. Jeg var målløs, da jeg fik at vide, at han var blevet gift, fortæller den nære ven.

I et af sine mange blogindlæg på Fagbladet Ingeniørens hjemmeside fortæller Peter Madsen ellers om sin store kærlighed til fruen – blandt andet da hun var ude at rejse i en længere periode.

– Det gjorde fysisk ondt til sidst, så meget savnede vi hinanden, skriver Peter Madsen, der ikke har kunnet komme hjem til sin elskede siden anholdelsen den 11. august.

Det var også på et blogindlæg på Fagbladet Ingeniørens hjemmeside, at han løftede lidt af sløret for, hvordan hans krøllede hjerne fungerer under pres.

– Jeg har prøvet at være kilet fast på havbunden, dybt under vandet, under noget vraggods. I en selvbygget undervandsbåd. Sammen med to andre mennesker og med luft til to-tre timer. Det får mig ikke til at panikke, slet ikke, jeg bliver meget rolig og analytisk i den situation. Det gør, man får løst problemerne, og klarer den. Hvis man ellers kan. Man vikler sig ud og fortsætter dykket, skriver Madsen i indlægget fra 2015.
 
Episoden har en af de tilstedeværende i ubåden Kraka bekræftet over for SE og HØR.
 
Dykket foregik lidt uden for København, og ingen vidste på forhånd, at ubåden skulle dykke på det sted. Med andre ord ville Madsen og vennerne aldrig blive fundet i tide, hvis de ikke selv kunne komme op igen.
 
– Men når mine nøgler er væk, og det sker tit, kan jeg blive lammet af skræk og panik. Vi mennesker er ikke rationelle, heller ikke når vi beslutter os for, at det eneste fornuftige at gøre i en given situation er at gå i panik, skriver Peter Madsen.

Læs hele det store interview med Peter Madsens ven i denne uges SE og HØR.

Raket-Madsen og Kim Wall (billeder fra sagen)

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close