Nyheder3. oktober 2017

Raket-Madsen havde video med brutale drab på kvinder

Politiet har fundet videoer på en harddisk i Peter Madsens værksted, der blandt andet viste drab på kvinder.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/peter-madsen22082017.jpg
 (Foto: Polfoto)

Det blev i dag afgjort i Københavns byret, at 46-årige Peter Madsen fortsat skal sidde varetægtsfængslet frem til 31. oktober.

For fire uger siden, da Peter Madsen sidst sad for en dommer, blev der læst op af obduktionsrapporten af Kim Walls torso, men der var nedlagt referatforbud, og derfor måtte medierne ikke skrive om det.

Tirsdag valgte anklager, Jacob Buch-Jepsen, at læse op fra obduktionsrapporten uden referatforbud, og det kom derfor frem, at Kim Wall er blevet stykket i brystet og uden på og i underlivet omkring eller kort tid efter dødens indtræden.

Derudover fortalte anklageren også om yderligere fund, som politiet har gjort, efter de har fået adgang til Peter Madsens computer. De har blandt andet via et link til en harddisk i Peter Madsens værksted fundet frem til videoer, der indeholder fetish, tortur og drab på kvinder.

Anklageren uddyber, at drabene vurderes at være ægte drab i form af kvælning, halshugning og afbrænding af kvinder. Men understreger, at det ikke er drab, der kan forbindes til Peter Madsen.

Politiet har fundet videomaterialet, efter retten afgjorde, at politiet skulle have adgang til Peter Madsens computer. Noget han tidligere har modsat sig.

Stukket omkring døden eller kort tid efter

Obduktionsrapporten af Kim Walls torso viser blandt andet, at der er én stiklession i brystet foran, 10 lessioner i underlivet udenpå og fire stiklessioner i vagina.

- Obduktionen bliver opdelt i tre kategorier: Skader, der er foresaget inden dødens indtræden, omkring dødens indtræden og efter dødens indtræden, fortæller anklageren.

De stiklessioner, der blev referet til fra obduktionsrapporten er sket omkring dødens indtræden eller kort tid efter. Anklageren understreger, at der ikke er tale om flere timer efter døden, og at det ikke er muligt at komme tidspunktet nærmere på grund af torsos tilstand.

Raket-Madsen har tidligere forklaret, at Kim Wall var hel, da han smed hende overbord fra ubåden, og at hun døde ved at uheld. Det er tiltrods for, at obduktionen har vist, at hendes arme, ben og hoved er fjernet ved en bevidst handling.

Afgørelsen kom hurtigt tirsdag i Københavns byret, da dommeren efter knap en halv time forlængede Peter Madsens varetægtsfængsling med fire uger frem til 31. oktober.

Her er Peter Madsens forklaring fra et tidligere retsmøde:

Da han og Kim Wall havde foretaget et dyk med Nautilus gik de op til overfladen og skulle begge op i u-bådens tårn.

Peter Madsen gik først

Man skal op igennem en luge, som, Peter Madsen mener, vejer 70 kilo, for at komme op på ubådens dæk. Peter Madsen løftede lugen og kravlede op.

Kim Wall skulle også op gennem lugen. Han holdt lugen for hende, men gled og kunne ikke holde den tunge luge, og den faldt ifølge ham med sin fulde vægt ned i Kim Walls hoved. - Der var glat, og jeg kunne ikke holde lugen. Der er ikke noget mærkeligt i det, lød det skarpt fra Peter Madsen, da han tidligere afgav forklaring. Han åbnede lugen og kiggede ned i u-bådens indre. Han kunne se Kim Walls ben, men ikke hendes krop. Hun havde en voldsom blødning fra hovedet og var gået i kramper. Han rørte ikke ved hende, men kunne se åbent kraniebrud. Hun stoppede med at krampe, han mærkede på hendes puls, og hun var død. Sov, mens Kim lå død Han kunne ikke gøre noget for hende og kontaktede ikke nogen. Han besluttede sig for at sænke u-båden på dybt hav og tage livet af sig selv. Kim lå stadig nede i ubåden. Han var et par timer på havets bund, mens han tænkte sig om. - Den position, hun lander i efter ulykken, ligger hun i, mens jeg sejler ned og hviler mig i maskinrummet, forklarede Peter Madsen. - Du sover altså, mens Kim ligger død?, spurgte anklageren ved det tidligere retsmøde. - Hun lå i en anden sektion, sagde Madsen. Han synes ikke, at ubåden skal være hendes grav, så han satte et reb omkring hendes fødder og hev hende op. Han gav hende et bælte på af strips og værktøj. - Jeg har ingen lyst til kontakt med det døde menneske, der ligger om bord, og jeg vil gerne have det døde menneske væk fra min båd. Jeg lægger rebet omkring hendes fødder og hiver hende op. Det foregår, mens jeg græder, har Raket-Madsen tidligere fortalt om minutterne, da han smed Kim Walls lig i vandet fra Nautilus. Ti dage efter Kim Walls forsvinden den torsdag den 10. august blev hendes torso fundet af en forbipasserende cyklist i vandkanten på Amager. Kim Walls hoved, arme og ben er trods intensiv eftersøgning endnu ikke fundet.

Se billeder fra sagen herunder:

Raket-Madsen og Kim Wall (billeder fra sagen)

Sponsoreret indhold