Nyheder17. august 2016

Rachels far vil i Folketinget

Lars Ellebye stiller op for De Konservative ved næste folketingsvalg
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sh-85290.jpg
 Foto: Claus Poulsen

Børnene er efterhånden fløjet fra reden, og så kan man ligeså godt finde noget andet at lave, det må være den tanke, som Lars Ellebye har haft, for nu har han besluttet sig for at stille op ved næste folketingsvalg.

- Jeg synes, det er det rigtige tidspunkt nu, hvor vi har fået firmaet godt op at køre, og børnene er kommet godt på vej, fortæller Lars til TV2.

Lars er blevet valgt som kandidat for De Konservative i Sydjyllands valgkreds.

En af grundene til, at Lars Ellebye gerne vil stille op til Folketinget, er, at han ikke synes, at den sammensætning, der er nu, afspejler samfundet.

- Et lands parlament skal gerne afspejle sammensætningen af befolkningen. Både aldersmæssigt, kønsmæssigt og erhvervsmæssigt, og det synes jeg ikke, det nuværende Folketing gør. Jeg har altid interesseret mig for politik, og min grundholdning er, at hvis ikke man er tilfreds, så må man gøre noget, fortæller Lars til TV2.

Til TV2 fortæller han også, at han altid har interesseret sig for politik.

Spørgsmålet er dog, om han får held til at komme i Folketinget for De Konservative. Ved det seneste valg blev de nemlig landets mindste parti, og det ser ikke ud til, at vælgeropbakningen har været stigende siden.

Se flere billeder af Rachel i galleriet herunder

Årgang 0 Rachel klar til Argentina

Sponsoreret indhold