Nyheder24. januar 2017

Rachel fra ”Årgang 0”: Overvejer kostskole

”Årgang 0”-teenageren fra Aabenraa havde en hård tid i gymnasiet det første år og skifter muligvis miljø, når hun kommer hjem.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/c1.jpg
 (Foto: TV2/Camilla Hey)

Man skulle være kold som den bidende januarvind for ikke at få en klump i halsen, da Rachel fra ”Årgang 0” forleden fortalte om sit første hårde gymnasieår.

TV2-stjernen blev ignoreret af klassekammeraterne og havde det tydeligvis svært som 1. g’er på gymnasiet i Sønderborg.

– Hvis jeg prøver at gå over og snakke med nogen, så har de ofte ikke lyst til at snakke med mig. De ignorerer mig. Og det gør næsten mere ondt end at blive drillet verbalt, lød det hjerteskærende fra den 16-årige pige.

Siden er Rachel rejst til Argentina som udvekslingsstudent – og når hun kommer hjem, er den gamle skole måske fortid.

– Det er med blandede følelser, at hun kommer tilbage. Hun vil gerne fortsætte på IB (gymnasielinjen i Sønderborg, red.), men hun overvejer at tage de sidste to år på kostskole ligesom sin storebror, fortæller Rachels far, Lars Ellebye, til SE og HØR.

16-årige Rachel Ellebye trivedes ellers godt med det faglige på gymnasiet, men ikke så godt med det sociale.

– Jeg er lidt af en outsider i klassen. Det indrømmer jeg. Min tøjsmag er anderledes, min musiksmag er anderledes, jeg har nogle andre interesser, siger Rachel i programmet.

Rachel kommer hjem fra Sydamerika den 20. juli efter et 11 måneders udvekslingsophold og skal derefter gøre skolen færdig. Og far Lars mener, at det er sundt for Rachel at have taget et år ud af kalenderen for at komme på udveksling.

– Rachel begyndte jo et år før i skole, så det gør ikke noget, at hun bruger et år ekstra i gymnasiet, siger han.

Læs mere om Rachel fra "Årgang 0" i denne uges SE og HØR.

Sponsoreret indhold