Nyheder5. september 2016

Årgang 0-Rachel er ved at vænne sig til Argentina

16-årige Rachel er taget til Argentina som udvekslingsstudent, og nu er hun ved at komme på plads i Sydamerika.
https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/sh-04018.jpg
 Foto: All Over

Det har været en omvæltning for Rachel, der er kendt fra ”Årgang 0”, at forlade Danmark og skulle finde ud af hverdagen i Argentina, hvor hun nu er udvekslingsstudent.

Men det går selvfølgelig fremad med at finde ud af det hele. Det skriver Rachel på sin blog:

- Efterhånden er det begyndt at blive mere hverdag her i Argentina. Der er begyndt at komme en fast rutine, og man opdager stadig mange nye ting, lyder det fra den 16-årige dansker.

Rachel skal lige vænne sig til madvanerne - for man spiser jo f.eks. aftensmad ret sent i forhold til danske normer.

- Når det kommer til måltider, fungerer det meget anderledes end i Danmark: Morgenmad er som regel kl. 6:45 (lige inden skolen), frokost er omkring kl. 13:00, og er det største måltid, aftensmad er oftest efter kl. 21:00, og plejer at være noget lidt mindre (f.eks. omelet, pizza el. lign), skriver hun på bloggen.

Og hun fortæller også, hvordan hun skal gå klædt i skolen, og hvordan det er at være sammen med vennerne:

- Min skole i Argentina er en slags "kunst-skole", hvor at der er meget fokus på dans, musik og kunst. Derudover skal der bæres uniform (min uniform består af en brun nederdel, en hvid polo og et par hvide strømper). Min skole er helt fantastisk, og mine klassekammerater er rigtig søde og åbne, og de har givet mig et nyt navn; Dinamarca.

- I går var jeg sammen med min søster og to af hendes venner, hvor vi bare kørte rundt og snakkede. En anden ting, der er meget populært her i Argentina er at drikke mate eller tereré (en argentinsk drik lavet på yerba mate), og alle gør det her.

Se flere billeder af Rachel her:

Årgang 0 Rachel klar til Argentina

Sponsoreret indhold