Efter 23 år: Pusle Helmuth skal skilles

Pusle Helmuth og Søren Venderby fotograferet sammen tilbage i 2011.

Pusle Helmuth og Søren Venderby fotograferet sammen tilbage i 2011.

Foto: Thomas Laursen

Lykken er brast for den tidligere barnestjerne Pusle Helmuth, 55. 

Hun skal skilles fra sin ni år yngre mand, Søren Venderby, det bekræfter hun over for ugebladet HER & NU

Skuespilleren, der fik sit gennembrud som tre-årig i "Min søsters børn"-filmene fra 60'erne og 70'erne, har dannet par med Søren Venderby i 23 år - heraf 14 år som ægtefolk. 

- Det er altid sørgerligt, når man vælger at gå fra hinanden. Man indgår et ægteskab i den overbevisning, at det er for evigt. Det er moderne at sige, at man vokser fra hinanden, men man udvikler sig jo også forskelligt. Vi skilles som bedste venner, og der er ikke andre parter involveret, fortæller Pusle Helmuth til HER & NU

Parret har to børn sammen, Victoria på 16 og Albert på 12, som hun bliver boende sammen med i parrets lejlighed i Ordrup nord for København. 

Over for Ekstra Bladet fortæller skuespilleren, at hun og hendes nu eksmand blev skilt denne måned. 

- En skilsmisse er den sværeste beslutning overhovedet. Det har været fuldstændig sindssygt hårdt. Jeg har da både ligget i fosterstilling og grædt og ikke villet ud af min seng den ene dag, og den anden dag har jeg været lettet, fortæller skuespilleren, der nu arbejder som lægesekretær, til Ekstra Bladet.  

Pusle Helmuth fortæller også, at hun har søgt trøst i at tage dansetimer, og hendes store drøm er at være med i "Vild med dans". Dog er hun endnu ikke blevet spurgt, om hun vil være med i det populære danseprogram. 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close