Nyheder21. marts 2017

Prinserne Henrik og Richard: Så ens var de

Deres åbenmundede facon har givet deres hustruer og hoffets folk mange grå hår. Kedelige kan man dog ikke kalde hverken prins Richard eller prins Henrik.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/bb-468221.jpg
 Foto: All Over
Den ene var fyrste, den anden vil være konge. Begge har de imidlertid levet under betegnelsen prinser.
Men hvor prins Richard egentlig var ligeglad med, hvad man kaldte ham, så går prins Henrik frygtelig meget op i det. Fælles har de dog været om at sætte grå hår i hovederne på deres respektive hustruer, prinsesse Benedikte og dronning Margrethe, med deres åbenmundethed.
Enhver kongelig spindoktors mareridt har man kaldt dem. For Richards vedkommende var det især, da han under sin kræftsygdom højlydt bebrejdede sin hustru, at hun ikke støttede ham.
– Hun kan ikke lide syge mennesker, fortalte han bittert til SE og HØR. For yderligere at sætte trumf på hendes afstandtagen tilføjede han: ”Mærkeligt, at vi overhovedet har fået børn.”
Bittert har det også lydt, når prins Henrik adskillige gange har brokket sig over, at han ikke kan få titlen af konge. Men allerede før det skabte han røre i andedammen med sine udtalelser om, at børn skal opdrages som hunde, og at danskerne ødelægger al mad ved at stille det i køleskab. Udtalelser, der virkede som en rød klud på mange danskere.

Prins Henrik og Richard

Læs mere om prinserne i SE og HØR, som er på gaden onsdag.

Sponsoreret indhold