Nyheder 20. maj 2016

Flop-fest: Pressen skred fra Tori Spellings danske fødselsdagsfest

Pressen var torsdag aften mødt talstærkt op ude foran Næsbyholm Slot vest for Næstved. ’Beverly Hills’-stjernen Tori Spelling skulle nemlig fejre sin 43 års fødselsdag. Men noget gik galt – og pressen udvandrede i vrede, før fødselaren kom
Foto: Mikael Rieck

Det skulle have været en aften fyldt med fest og farver, glitter og glamour. Kendte i hobetal skulle dukke op – og ’Beverly Hills 90210’-stjernen Tori Spelling skulle fejres natten lang i anledning af hendes 43 års fødselsdag.

Men noget gik galt. Ret galt.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

For timerne gik – og hverken Tori Spelling eller hendes kendte fødselsdagsgæster dukkede op. Og til sidst begyndte den fremmødte presse at tvivle gevaldigt på, om ’Beverly Hills 90210’-stjernen overhovedet ville vise sig på den røde løber foran Næsbyholm Slot.

Til sidst valgte hele pressen – der foruden naturligvis SE og HØR også talte BT, BILLED-BLADET, TV Øst og Sjællandske – at forlade stedet i protest.

På dét tidspunkt var den røde løber nærmest ubetrådt.

Det var festarrangøren Claus Hjelmbak, der havde stablet flop-festen på benene sammen med Morten Lund og Christel Winther, der dagligt driver Næsbyholm Slot. Efter planen skulle en perlerække af kendisser – blandt andre Carmen Electra, Caroline Fleming, Remee og Lene Nystrøm – møde op til Tori Spellings 43 års fødselsdagsfest kl 19.00, og derfor havde pressen naturligvis taget opstilling ved den røde løber.

Men enten havde de kendte fået den forkerte adresse, eller også havde de glemt alt om, at de skulle til Tori Spellings fødselsdagsfest. For timer gik – og da der efter et par timer stadig ikke var dukket en sjæl op (lige på nær Mascha Vang og Irina), forlangte pressen at vide, hvad der foregik.

- Tori er på vej! Hun er ved at tage sin kjole på! Hun kommer om lidt. Vil I ikke have noget mad og champagne, mens I venter?, forsøgte festarrangøren Claus Hjelmbak at lokke med.

- Nej, vi vil have Tori Spelling som lovet, lød svaret bare fra den ventende presse. En fotograf var på dét tidspunkt så træt af at vente, at han forlangte, at Tori Spelling kom inden for 15 minutter. Ellers ville man være nødt til at tage af sted.

- Jeg bryder mig ikke om den tone, sagde Claus Hjelmbak, der forlangte en undskyldning i to omgange.

Det fik han dog ikke.

Den nægtede fotografen at give ham.

- Så må I gå. Jeg får security (sikkerhedsvagter, red.) ud, sagde Claus Hjelmbak vredt til fotografen.

Men det var altså ikke kun den pågældende fotograf, der skred. Det gjorde hele pressen.

Og vi ved derfor ikke, om Tori Spelling (eller hendes mange kendisgæster) overhovedet kom.

Det er dog lykkedes pressen at tage billeder af 'Beverly Hills'-stjernen tidligere, mens hun har været i København.

Se billederne i galleriet herunder:

Tori Spelling i København

Sponsoreret indhold