Popstars: Husker du vinderne?

EyeQ vandt den første udgave. Husker du de andre vindere og deltagere, der fik succes?

EyeQ vandt den første udgave. Husker du de andre vindere og deltagere, der fik succes?

Foto: All OverFire sæsoner af Popstars var på dansk TV fra 2001 til 2003. Til efteråret 2014 begynder en ny omgang af det dengang så populære sangprogram.

LÆS OGSÅ: Kanal 5 bekræfter: 'Popstars' genopstår

Her på dagen hvor SE og HØR kunne fortælle, at en ny sæson venter forude, er det sjovt at se tilbage på de tidligere Popstars-deltagere.

Mange af de tidligere vindere blev populære efter deres sejre i - men nogle af taberne gik også hen og hittede. Læs med her og mød nogle af stjernerne fra Popstars.(Foto: Claus Poulsen)

EyeQ
De vandt den første danske udgave af Popstars nogensinde, hvor Danmarks nye pigegruppe skulle findes. EyeQ, som pigerne Trine Jepsen, Louise Lolle, Sofie Hviid og Julie Næslund kaldte sig, blev umådeligt populære og hittede efterfølgende med debutsinglen "I Want What She's Got".

Populariteten fortsatte med deres første album "Let It Spin", som gav pigegruppen tredobbelt platin.(Foto: Peter Grosen)

Jon Nørgaard
Mange tænker tilbage på Jon Nørgaard som kongen af Popstars.

Som 17-årig vandt han den anden sæson af musikprogrammet i 2002 og udgav kort efter sejren albummet "This Side Up", hvor megahit "Right Here Next to You" gav ham dobbelt platin

LÆS OGSÅ: Popstars-Jon: Nu er jeg voksen


(Foto: Thomas Laursen)

Alex Ambrose
Han deltog i samme sæson af Popstars som Jon Nørgaard i 2002, men forlod programmet, fordi han ikke ville gå i den retning, som han følte, programmet skubbede ham i.

Siden da gik Alex solo og udgav to ablums og numre som "Ta' det tilbage" og "Det passer".(Foto: All Over)

Julie Berthelsen
Også Julie Berthelsen deltog i 2002, men måtte se sig slået af Jon Nørgaard.

Grønlandsk-fødte Julie fik dog en flot sangkarriere alligevel og har udgivet fem albums. Blandt hendes største hit er "Every Little Part of Me" og "Completely Fallen".

LÆS OGSÅ: Julie Berthelsen: Jeg har brug for tid


(Foto: Claus Poulsen)

Fu:el
I foråret 2003 skulle der findes et dansk boyband. Her stillede Lars Thomsen, Theis Keller, Patrick Hellegård, Tarik Bakir og Martin Bunk op med navnet Fu:el.

De kække drenge vandt konkurrencen og mange pigehjerter, men blev aldrig rigtigt populære for deres musik efterfølgende. De nåede dog at hitte med en enkelt sang, nemlig debutsinglen "Please, Please".(Foto: Claus Poulsen)

Maria Lucia
Kønne Maria Lucia tog Popstars-sejren i efteråret 2003 og hittede med debutsinglen "Taking Back My Heart".

Efterfølgende skabte hun sig en flot musical- og teaterkarriere og deltog i Vild med Dans i 2013, hvor hun dansede med Morten Kjeldgaard.

LÆS OGSÅ: Maria Lucia afslører toilethemmelighed

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close