Kanal 5 bekræfter: 'Popstars' til efteråret

Til efteråret starter Popstars igen på dansk TV

Til efteråret starter Popstars igen på dansk TV

Foto: Claus Poulsen / Layout: Jannie Jacobsen
Den står på blod, sved og masser af sangtalent på Kanal 5 til efteråret, når sangprogrammet Popstars endelig genopstår efter 11 års pause.

Den dengang meget populære sangkonkurrence skabte store sangere som Jon Nørgaard, Maria Lucia og Julie Berthelsen. Nu skal der findes en ny sangstjerne i Danmark.

LÆS OGSÅ: Galleri: Jon Nørgaards vilde forvandling

- Vi er ellevilde af begejstring over, at vi til efteråret kan give danskerne det største talentshow af dem alle, siger Maiken Wexø, programdirektør på SBS Discovery, som står for kanal 5.

Dengang foregik den hårde kamp på TV2, men nu flytter konkurrencen altså til Kanal 5.Smukke Julie Berthelsen vandt Popstars i 2002 (foto: Peter Grosen)

Det nye Popstars bliver lige præcis som mange husker det. En hård kamp om at overleve for til sidst at synge foran et stort publikum.

LÆS OGSÅ: Se Julie Berthelsens kæmpe-tatovering

- I Popstars hylder vi de spirende talenter og følger deres hårde vej mod stjernehimlen, fortæller Maiken Wexø, som lover, at deltagerne blandt andet kommer til at optræde på nogle mindre mondæne steder, før de får chancen på den store scene.

SBS Discovery lover desuden, at der kommer til at være et kompetent dommerpanel - men vil endnu ikke afsløre hvem, der kommer til at sidde bag dommerbordet.

LÆS OGSÅ: Julie Berthelsen suger snot ud af næsen på sit barn

Der var i alt fire sæsoner af Popstars på dansk TV i årene fra 2001 til 2003.

Hvis man er over 16 år og vil være med i det kommende Popstars, kan man allerede nu tilmelde sig hos Kanal 5.

LÆS OGSÅ: Maria Lucias vanvittige nytårs-look

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close