Nyheder13. august 2013

Julie Berthelsen: Jeg har brug for tid alene

Sangerinden vil hellere være i sit eget selskab end sammen med kæresten
Med et barn på halvanden trænger man til ro
Med et barn på halvanden trænger man til ro
 Foto: All OverFor halvandet år siden blev Julie Berthelsen og håndboldspilleren Minik Dahl Høeg forældre til en lille søn, og siden har sangerinden savnet tid helt for sig selv. Det er en af de ting, der overrasker hende mest, efter hun er blevet mor:

- At jeg faktisk sætter min alene-tid højere end tosomheden nogle gange. Mens jeg var gravid, talte alle om, hvor hårdt det er for parforholdet at blive forældre, og jeg havde lange snakke om det med min kæreste, Minik. Der var ingen, der fortalte om tabet af mig-tiden. Men nu kan jeg mærke, at det næsten er vigtigere indimellem at gå ud ad døren og bare være Julie, end det er at gå ud og være 'Julie og Minik', siger hun til magasinet Vores Børn.

Jim Lyngvild anbefaler Julie Berthelsen

Årsagen er, at forholdet ikke kræver ekstra opmærksomhed:

- For selv om vores forhold bliver tilsidesat, er det også blevet tættere af, at vi har gennemgået denne her max-test i udholdenhed, kærlighed og forandring af udseende. Der er ingen hemmeligheder mere. Men tiden for mig selv - den er blevet vigtig for mig på en helt anden måde. Hvis jeg ikke får den, glemmer jeg mig selv og agerer kun mor, partner, hausfrau, karrierekvinde og superwoman. Og så bliver jeg simpelthen for træt."

Julie Berthelsen: Hvid brud

Sponsoreret indhold