Politiet har fundet NYT spor i Emilie Meng-sagen

(Foto: All Over)

Venner og familie havde til det sidste håbet, at de ville få hende hjem i live.

Desværre var det ikke sådan, det gik.

Juleaftensdag sidste år blev liget af 18-årige Emilie Meng fundet i en sø ved Borup på Midtsjælland – mere end 60 kilometer fra Korsør Station, hvorfra hun forsvandt sidste sommer.

Siden da har politi og efterforskerne forsøgt at løse den bestialske mordsag, men indtil videre har der ikke været et gennembrud i sagen.

Nu oplyser Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi dog i en pressemeddelelse, at de har fået et nyt spor i sagen om den vellidte pige fra Korsør.

Det nye spor omhandler en overvågningsvideo fra Korsør station, hvorfra den dengang 17-årige Emilie Meng sidst blev set om natten den 10. juli 2016.

I den pågældende video kunne man se en bil, der kørte fra parkeringspladsen og rundt om stationen omkring det tidspunkt, hvor Emilie sidst blev set.

Desværre var kvaliteten af videoen så ringe, at billederne ikke umiddelbart kunne bruges. I stedet blev de sendt til en ekspert i udlandet. Nu er svaret så kommet, oplyser Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi i pressemeddelelsen.

- Efter flere måneders arbejde med overvågningsvideoen har vi netop modtaget resultatet af de tekniske undersøgelser. Derfor kan vi nu gå ud i offentligheden med nye oplysninger, siger efterforskningsleder vicepolitiinspektør Søren Ravn-Nielsen.

Videoen viser ifølge politiet en ”lys personbil, som med stor sandsynlighed er af mærket Hyundai I30, model 2011-2016, hatchback eller en bil, der ligner den meget”.

Bilen kørte fra parkeringspladsen og rundt om stationen klokken 4.07 den 10. juli 2016.

Politiet hører meget gerne fra folk, der kender noget til bilen, eller som befandt sig på eller i nærheden af Korsør station i tidsrummet 3.30 – 4.30 den 10. juli 2016.

Det er en bil som denne, der formentlig kommer kørende i overvågningsvideoen. Foto: Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi

Emilie Mengs far, Nicolai Skovgaard, har i et tidligere interview med SE og HØR fortalt om det smertefulde helvede, han har været igennem, siden datteren forsvandt sidste sommer:

- Uvisheden har været frygtelig, og nu er vores værste anelser blevet til virkelighed, fortalte Nicolai Skovgaard, da SE og HØR mødte ham under et fakkeloptog få dage efter, at Emilie Meng var blevet fundet dræbt.

Emilie Meng forsvandt søndag den 10. juli klokken 04 om morgenen, efter at hun havde taget afsked med to veninder på Korsør Station.

Den følgende formiddag skulle hun have været mødt som kirkesanger i Korsør Kirke, men hun dukkede aldrig op. Siden har politiet ledt med lys og lygte efter den afholdte pige, men uden held.

Først juleaftensdag fandt en hundelufter liget af pigen mere end 60 kilometer fra stationen. Politiet har udtalt, at Emilie Meng har været udsat for en forbrydelse.

Se billeder af en mindegudstjeneste og fakkeloptog for Emilie Meng herunder:

Mindegudstjeneste for dræbte Emilie Meng

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close