Nyheder14. januar 2017

Emilie begraves torsdag: Nu skal familie og venner sige farvel

Torsdag den 19. januar 2017 skal venner og familie sige et sidste farvel til Emilie Meng, der sidste sommer forsvandt og som blev fundet død juleaftensdag. Den afholdte pige bliver begravet fra Skt. Povls kirke i Korsør
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/emilie_front.jpg
 (Foto: Privat og Dan Mariegaard)

Venner og familie havde til det sidste håbet, at de ville få hende hjem i live.

Desværre var det ikke sådan, det gik.

Juleaftensdag blev liget af 18-årige Emilie Meng fundet i en sø ved Borup på Midtsjælland – mere end 60 kilometer fra Korsør Station, hvorfra hun forsvandt sidste sommer.

Torsdag danner Skt. Povls kirke i Korsør så rammen om det allersidste farvel. Her tager venner og ikke mindst familie afsked med Emilie Meng under en privat begravelse.

Hendes faster Jannie Holck Andersen skriver ifølge BT i et Facebook-opslag, at alle er velkomne til at tænke på både Emilie og hendes familie ved at sende blomster på dagen.

- Den 19/1-2017 kl. 11.00 vil vi alle mindes Emilie Meng i Sankt Povls kirke.

- I er velkommen til at sende en tanke til Emilie og familien, ved at få sendt en blomst igennem en af de lokale blomster handler i Korsør. Så tager de sig af levering til kirken.

- Alle der har en relation til familien og Emilie er meget velkommen i kirken. Familien ønsker ikke pressen tilstede, da det er en lukket begravelse. Vi håber I vil respektere dette. Tak, skriver fasteren på Facebook.

Familien tæller blandt andet Emilie Mengs far, Nicolai Skovgaard, der i et tidligere interview med SE og HØR har fortalt om det smertefulde helvede, han har været igennem, siden datteren forsvandt sidste sommer:

- Uvisheden har været frygtelig, og nu er vores værste anelser blevet til virkelighed, fortalte Nicolai Skovgaard, da SE og HØR mødte ham under et fakkeloptog få dage efter, at Emilie Meng var blevet fundet dræbt.

Emilie Meng forsvandt søndag den 10. juli klokken 04 om morgenen, efter at hun havde taget afsked med to veninder på Korsør Station.

Den følgende formiddag skulle hun have været mødt som kirkesanger i Korsør Kirke, men hun dukkede aldrig op. Siden har politiet ledt med lys og lygte efter den afholdte pige, men uden held.

Først juleaftensdag fandt en hundelufter liget af pigen mere end 60 kilometer fra stationen. Politiet har udtalt, at Emilie Meng har været udsat for en forbrydelse.

Se billeder af en mindegudstjeneste og fakkeloptog for Emilie Meng herunder:

Mindegudstjeneste for dræbte Emilie Meng

Sponsoreret indhold