Tom pose: Pilou Asbæk vågnede uden testikel

Foto: Kaspar Wenstrup

Som mand kan du formentlig ikke forestille dig noget værre, end det Pilou Asbæk har været udsat for.

Jovist, han tjener godt på skuespillet og betting-reklamerne, men det, han oplevede for cirka otte år siden, vil gøre, at du aldrig nogensinde vil ønske at have hans liv.

Til P3 fortæller den store stjerne nemlig om den vel nok værste morgen i hans liv.

- Jeg vågner op en morgen i sengen. Som mænd som oftest gør, når de vågner op i sengen efter en dejlig aften – det er at mærke på deres kønsdele. Det valgte jeg også at gøre den morgen. Bare for at tjekke, om der var sket noget i løbet af natten, fortæller Pilou Asbæk i DR-programmet "Danskerbingo".

Til skuespillernes store forskrækkelse, så var alt bare ikke som det skulle være i de nedre regioner.

Posen var tom

Halvdelen af Pilous Asbæks mandighed var væk.

- Jeg mærker til min store forfærdelse, at en af dem er forsvundet, lyder det fra den folkekære skuespiller, som selvfølgelig taler om sin ene testikel.

Se Pilou Asbæk fortælle om den forfærdelige morgen:

Artiklen fortsætter under videoen...

På blot 20 timer er videoen blevet set mere end 250.000 gange.

- Det er så smertefuldt, at jeg tror jo, den er forsvundet. Jeg tror jo, at den er gået op og sat sig i min tarm, hvis det kan lade sig gøre, beretter den dygtig lærredstjerne om uheldet.

En finger op

Som om den uheldige morgen ikke var slem nok, så blev ydmygelserne endnu værre for Pilou Asbæk, da han kom op til sin læge, som ligger i Nyhavn i København.

Her bliver han selvfølgelig bedt om at tage bukserne af, så lægen kan se på sagerne - eller det der mangler rettere sagt.

- Jeg er altså i midten af 20’erne, stiller mig op og står der med flot tissemand og én testikel. Og så siger han: ”Ja, du behøver sgu ikke at smide bukserne foran vinudet!”, griner den nu 36-årige stjerne.

Den dag må have været den værste i Pilous Asbæks liv.

Heldigvis kom hans læge dog ham til undsætning.

- Han bad mig om at hoste, også gik han lige op og gravede. Også røg den ned, runder den dygtige spiller sin skrækindjagende historie af med.

En historie, som man vel ikke engang ville ønske for ens værste fjende.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close