Nyheder 6. februar 2018

Pilou Asbæk glemte sin bror

Pilou Asbæk opdagede ikke, at hans bror blev glemt på strand på Mallorca
Foto: All Over Press

Pilou Asbæk var for nylig gæst i Danskerbingo på P3.

De to værter på formiddagsprogrammet, Andreas Kousholt og Jacob Weil, kunne høre Pilou fortælle en historie fra barndommen.

Pilou Asbæks forældre, Jacob og Patricia, har både galleri og hus på Mallorca, og da de for år tilbage lige havde købt hus og båd på den populære ferieø, skulle hele familien, der ud over far Jacob, mor Patricia og Pilou består af brødrene Martin og Thomas, rystes sammen.

Martin og Thomas er henholdsvis otte og ti år ældre end efternøleren Pilou.

De har hus i landsbyen Sa Coma nær jetsetbyen Andratx men sejlede 2,5 timer nordpå til byen Sant Elm, hvor de lagde til kaj.

- Vi hyggede os og badede i tre timer, og spiste en dejlig frokost i land, og så lige pludselig ville min far hjem. 'Nu gider jeg s'gu ikke mere', fortæller Pilou om faderens resolutte beslutning om at bryde op.

Og de sejler så den 2,5 timer lange tur tilbage til Andratx.

Da de forlader båden, udbryder Patricia Asbæk.

- Hvor er Martin?

Det viser sig så, at de har glemt det midterste barn, Martin, i Sant Elm.

- Min mor flipper fuldstændig ud og skælder mig og min anden storebror Thomas ud for kun at tænke på os selv, selv om jeg mener, ' det er jo hende, der er mor', erindrer Pilou den 'traumatiske' episode, som familien i dag kun kan grine af.

Jacob og Patricia Asbæk hopper derpå ind i en bil, og kører alt hvad de kan til Sant Elm for at finde stakkels Martin, der sidder mutters alene på en bænk.

- Han er helt knækket, fortæller Pilou Asbæk grinende om broderen der var helt alene i verden og glemt og forladt af sin familie.

Herunder kan du se Pilou Asbæk fortælle hele den 'traumatiserende' familie-anekdote:

Sponsoreret indhold