Nyheder4. maj 2011

Peter: Aborten ødelagde vores sexliv

Amalies uønskede graviditet får nu skylden for, at forholdet gik ned ad bakke
Ifølge Peter begyndte det at gå galt, da Amalie fik foretaget en abort
Ifølge Peter begyndte det at gå galt, da Amalie fik foretaget en abort
 Foto: All Over

Allerede i sidste uge kunne SE og HØR fortælle, at Amalie Szigethy engang i foråret havde fået foretaget en abort. Det bekræfter Peter Birch nu over for Her&Nu, og samtidig afslører han, at netop det indgreb har en stor del af skylden for, at forholdet mellem ham og Amalie kørte helt af sporet.

Læs også: Ulven-Peter: Gik blondine amok

- Vores forhold begyndte simpelthen at gå skævt efter den abort. Både Amalies mor Charlotte og jeg tog med til hospitalet i Hillerød, hvor Amalie fik foretaget aborten. Det var en meget hård tid, da hun var gravid. Det gik hende rigtigt meget på, fortæller Peter til ekstabladet.dk, og fortsætter:

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/52ea7809988b4bbabdc37a4f925c973d.jpg


Kort efter aborten blev parret gift i Mexico, og dagen før brylluppet så det stadig hot ud imellem de to (Foto: SE og HØR)

- Efter aborten kom vores sexliv aldrig nogensinde til at fungere ordentlig igen. Jeg ved egentlig ikke hvorfor. Men måske følte hun, at hun på en måde havde slået noget ihjel.

Læs også: Amalie: Susan K kan bare komme an!

Amalies forklaring på, hvorfor det gik galt, er som bekendt en noget anderledes historie. Hun beskylder nemlig sin nu eksmand for kontinuerlig voldelig adfærd gennem det meste af deres forhold.

Sponsoreret indhold